Terug naar zoekresultaten Vorige

6 van 6

Blender / operator

366708584

Via AGO Jobs & HR

Nog 4 dagen om te solliciteren

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Blender / operator

Functieomschrijving

Ago Jobs&Hr is op zoek naar een blending operator voor de regio Kampenhout. Onze klant specialiseert zich in het vervaardigen van vloeistoffen en accessoires voor de automotive sector. Als blending operator beheer je volledig zelfstandig de afvullijn. Dankzij je eerste ervaring in een productie omgeving, ben je in staat om kleine technische storingen op te sporen en te verhelpen. Je alertheid komt je goed van pas om in de gaten te houden wanneer de grondstoffen aangevuld moeten worden, en wanneer de afgewerkte producten naar het magazijn mogen vertrekken. Kwaliteit draag je tijdens dit hele proces hoog in het vaandel!

Profiel

We zien bij voorkeur sollicitaties van mensen met een eerste ervaring in de productie. Ervaring in chemie of met formulatie is een pluspunt! Kies je bovendien specifiek voor het werken in twee ploegen? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet!

Aanbod

Je krijgt een job aangeboden waarbij je veel zelfstandigheid en vrijheid krijgt. Dit alles binnen en jong en dynamisch kader. De verloning is bespreekbaar naargelang je ervaring en kennis.
Mechelen - Lier

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 4 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Operator chemie of energie
  • Sector: Chemie en Pharmacie
  • Heist-op-den-Berg (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Operator chemie of energie' jobs in Mechelen - Lier meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.