Terug naar zoekresultaten

BILLING OFFICER IN BIG4

Voor een marktleidend internationaal auditbedrijf in de regio Diegem is Hays Response Accounting & Finance op zoek naar een Billing Coordinator (m/v).

Hays Finance | Vilvoorde - Zaventem | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 13 dagen op Jobat.be* Internationaal auditbedrijf
* Werknemersgerichte organisatie
* Gelegen in Diegem & gemakkelijk bereikbaar!BILLING OFFICER IN BIG4

Functieomschrijving

Voor een hoog aangeschreven bedrijf gelegen in Zaventem is Hays op zoek naar een enthousiaste werknemer die klaar is voor een gevarieerde job op de boekhoudafdeling. Is jouw ideale job een job waarbij je terechtkomt in een internationaal bedrijf, waarbij je veel verantwoordelijkheid zal krijgen en veel zal kunnen bijleren? Dan is dit de job die je zoekt! Hierbij zal je het billingproces voor jouw rekening nemen en opvolgen, het inboeken van facturen, het uitvoeren van betalingen en het bieden van ondersteuning bij de afsluitingen.

Profiel

Als jij de ideale kandidaat bent voor deze job, heb je bij voorkeur een boekhoudkundig diploma behaald of ben je gelijkwaardig door ervaring in een gelijkaardige rol. Je bent communicatief zeer vaardig, aangezien je veel contacten zal hebben met het management in het Nederlands en Engels. Hiernaast ben je zelfverzekerd, assertief, werk je het liefst in teamverband en kan je goed om met stress. Als je reeds ervaring hebt opgedaan met SAP, is dit een pluspunt!

Aanbod

Voor deze afwisselende job biedt onze klant je een competitief salaris, aangevuld met extralegale voordelen. Er heerst een zeer aangename werksfeer, aangezien de organisatie zeer veel belang hecht aan de ontwikkeling en opvolging van de werknemers. Ten slotte is het een organisatie die internationaal zeer sterk staat, wat heel wat groeipotentieel met zich meebrengt.

Ben je geïnteresseerd in deze job als Billing Coordinator (m/v) in een internationaal bedrijf in Zaventem? Reageer online of neem contact op met Matthieu Vandenbussche van Hays Accounting & Finance Brussel via +32 (0)2 533 21 68.

Interesse?

Hays Response Brussel
Matthieu Vandenbussche
0470194006
Avenue Louise 149, 1050 Brussel, Belgie
Vilvoorde - Zaventem

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 26 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Academische Bachelor
  • Nederlands, Engels, Frans

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Accounting' jobs in Vilvoorde - Zaventem meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.