Terug naar zoekresultaten Vorige

10 van 34

Volgende

BI Developer

Smals | Brussel | Voltijds

Staat 10 dagen op Jobat.be

Meer dan 1800 professionals omarmen bij Smals elke dag de toekomst door zich in te zetten voor ICT for Society. Hoogtechnologische ICT-systemen zorgen voor meer efficiëntie in de belangrijke sociale verantwoordelijkheidsdomeinen van onze klanten zoals werk, gezin en gezondheid. Het eHealthplatform, een beveiligd uitwisselingsplatform voor medische informatie, zal papieren doktersbriefjes en doktersvoorschriften op termijn overbodig maken. Daarnaast zorgt de ICT-service Dimona er voor dat de RSZ de sociale bescherming van 4 miljoen werknemers snel kan laten evolueren, ongeacht hoe snel ze van job veranderen. Handig? Jazeker, en uitdagend ook.

BI Developer

Functieomschrijving

Als BI Developer verzorg je de implementatie en het onderhoud van ETL-scripts, boordtabellen, rapporten en statistieken voor het beheer van de BI-infrastructuur.
Op basis van de functionele analyse maak je technische analyses voor de ontwikkeling van ETL-scripts en de opstelling van dashboards, rapporten en statistieken.
Meer concreet ontwikkel je ETL-scripts met Talend, voer je Unit-testen uit en volg je het Release Management op.
Je modelleert en onderhoudt SAP-Business Objects Universes, staat in voor de implementatie en Unit-testen van de SAP-Business Objects-rapporten. Daarnaast implementeer je extracts, dashboards, rapporten en statistieken met Tableau.
Tot slot installeer en configureer je Talend Enterprise, Tableau en SAP-Business Objects in de ontwikkel- en testomgeving. Je beheert ook de users en de rechten en staat in voor het onderhoud van de software.

Profiel

Je behaalde een Bachelor in de informatica en hebt ervaring met het modelleren, ontwikkelen en onderhouden van Business Objects Architecture, Universes, rapporten & datawarehouses. Je implementeerde al ETL-scripts en kan analyse-schema's (flow charts, klassediagrammen, sequence-diagrammen,…) lezen en begrijpen.
Je hebt een goede kennis van volgende domeinen: Business Objects, SQL, Oracle.
Je bent een echte teamplayer maar kan ook zelfstandig werken.
Je bent creatief, hebt verantwoordelijkheidszin en neemt initiatief om kwaliteitsvolle oplossingen aan te bieden.
Je hebt een passieve kennis van het Frans en het Engels.

Aanbod

Bij Smals bouw je mee aan complexe ICT-services die een rol gaan spelen in de hele samenleving. Zowel in application development als in ICT infrastructure of ondersteunende diensten is opleiding, specialisatie en carrière mogelijk. ICT for Society wordt daarnaast geflankeerd door een nadrukkelijke balans tussen werk en leven, marktconforme lonen, een hospitalisatieverzekering, 2e pensioenpijler, maaltijdcheques en telewerk. Smals betaalt het openbaar vervoer 100% terug en zorgt voor maximaal bereikbare kantoren. Bovendien voert Smals een gelijkekansenbeleid.

Interesse?

Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 50 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Application development' jobs in Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.