Terug naar zoekresultaten

BETONWERKER

364527074

AGO Construct | Eeklo | Interim, Voltijds

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

BETONWERKER

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een arbeider beton. Je zal tewerkgesteld worden in een firma die gespecialiseerd is in de aanleg van betonverharding, bedrijventerreinen, bedrijfsvloeren, ondergrondse parkingsof kelders en grond- en rioleringswerken.

Profiel

Als arbeider beton ben je een teamplayer, sociaal en flexibel. Vervolgens schrikt fysiek zwaar werk je niet af. Je beschikt over een rijbewijs B en eigen vervoer. Bij voorkeur heb je ervaring als bekister of met DOKA-panelen maar dit is geen noodzaak.

Aanbod

Je komt terecht in een firma die je werkzekerheid kan bieden met een modern machinepark. Collegialiteit en een toffe werksfeer staan centraal in de ploegen. Daarnaast krijg je een job met veel afwisseling in de regio van Gent. De verloning is volgens de barema's van de bouw en naargelang uw ervaring en inzet.
Deze job wordt niet langer aangeboden.
Eeklo

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Handlanger' jobs in Eeklo meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.