Terug naar zoekresultaten
Accent

Betonhersteller

Via Accent | Oost-Vlaanderen | Voltijds

Nog 5 dagen om te solliciteren

Onze klant focust zich bewust op gespecialiseerde renovatie- en restauratiewerken in en rond gebouwen bouwconstructies en monumenten. Dit gaat van algemene verbouwingen tot riooltechnieken van glas-in-loodrestauratie tot asbestsanering.
Het bedrijf houdt vakmanschap onder eigen vleugels. Alle nodige kennis rond de nicheactiviteiten brengen en houden zo veel mogelijk in eigen huis.
Ze investeert resoluut in de verdere uitbouw van haar knowhow. Uiteindelijk maken gemotiveerde en betrokken mensen het verschil. Motto: "Ons menselijk kapitaal is onze grootste toegevoegde waarde."
Uitdagende werken die ambachtelijke kennis vragen zijn een kolfje naar hun hand.

Bij onze klant kenmerken bouwkundigen en vakmannen zich als:

  • Betrouwbaar: Je zet graag je schouders onder je opdracht neemt verantwoordelijkheid op en gaat voor kwaliteit.
  • Wendbaar: Je houdt van uitdagende projecten en gevarieerde opdrachten. Je schrikt niet terug van het avontuur en de verrassing die met renovatie samenhangen.
  • Inventief: Je zoekt een prikkelende job waarin je oplossingsvermogen nodig is. Je werkt graag in team met verschillende specialiteiten en persoonlijkheden.
  • No-nonsense: Je zoekt een job in een dynamisch bedrijf waar actie voorop staat. Je pakt de zaken aan en wil vooruit .

Betonhersteller

Functieomschrijving

Samen met je collega?s werk je aan de renovatie van betonnen structuren op petrochemische sites & op de kerncentrale in Doel. Je start met het wegpikeren van de slechte stukken beton. Als de slechte beton verwijdert is komen de wapeningsijzers bloot te liggen. Deze reinig je en behandel je tegen roest. Indien nodig plaats je wapening bij of vervang je de oude. Vervolgens plaats je een bekisting en herstel je het stuk met herstelmortel. Je verwijdert de bekisting & egaliseert het herstelde stuk muur. Deze herstellingen gebeuren zowel binnen als buiten. Afhankelijk van waar je werken moet uitvoeren kan het zijn dat je op stellingen of in ongemakkelijke posities moet werken. Voor je het werk aanvangt overloop je dagelijks met de ploegbaas de te volgen procedures op de site. Je kijkt na of alle vergunningen zijn aangevraagd en bespreekt in detail wat je die dag gaat doen hoe je de werken gaat uitvoeren en wat er mogelijk kan mislopen. Je komt terecht in een team van 5 tot 6 personen en staat meestal op dezelfde site. Je start- en eind uur zijn meestal hetzelfde overuren worden zelden gepresteerd.

Profiel

Je hebt reeds een eerste werkervaring in een industriële omgeving bij voorkeur als betonhersteller of in beton- of pleisterwerken.

Je leeft de veiligheidsregels nauwgezet na.

Je zorgt voor een goed gebruik en basisonderhoud van de machines op de werf.

Je respecteert orde en netheid op de werf.

Je bent in een goede fysieke conditie en hebt geen last van hoogtevrees aangezien je vaak op ongemakkelijke en hoge plaatsen zal werken.

Je hebt kennis van het Nederlands.

Je hebt een rijbewijs B.

Je bent in het bezit van een VCA-certificaat of bent bereid dit te behalen voor je start.

Aanbod

Na een geslaagde uitzendperiode krijg je een contract van onbepaalde duur.
Je krijgt een uitdagende en afwisselende job met uitdagende projecten in een unieke werkomgeving. Daarnaast krijg je continue de kans om bij te leren.
Je komt werken bij een professionele financieel gezonde onderneming met oog voor zijn medewerkers en hun verdere ontplooiing door permanente bijscholing.
Veiligheid en kwaliteit zijn zeer belangrijk.
Voor deze functie krijg je een competitief loon in overeenstemming met de aard van de job.

Interesse?

VG1312/BC
Oost-Vlaanderen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 5 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs
  • Nederlands

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Bouwkunde' jobs in Oost-Vlaanderen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.