Terug naar zoekresultaten Vorige

4 van 7

Volgende
Watering Het Grootbroek

BELEIDSMEDEWERKER

Bij Watering Het Grootbroek | Limburg | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 17 dagen op Jobat.be

De wateringen De Vreenebeek en Het Grootbroek organiseren gezamenlijk een vergelijkende selectieprocedure voor de aanwerving van een beleidsmedewerker met op termijn de mogelijkheid om via een intern bevorderingsexamen door te groeien tot ontvanger-griffier.  

Wateringen zijn openbare besturen die instaan voor de kwantitatieve waterhouding binnen hun ambtsgebied. (Meer info vind je op www.vvpw.be). De ambtsgebieden van de wateringen De Vreenebeek en Het Grootbroek omvatten gedeelten van het grondgebied van de gemeenten Bocholt, Bree, Kinrooi, Maaseik, Meeuwen-Gruitrode en Peer

BELEIDSMEDEWERKER

Functieomschrijving

Als beleidsmedewerker zal je de ontvanger-griffier bijstaan in de uitoefening van zijn opdracht. Die omvat o.a.:
de algemene administratie van de beide wateringen, het financieel beheer met inbegrip van de inning der belastingen; de planning, verdeling en coördinatie van de werkzaamheden van de personeelsleden en de uitvoering van de werken; de voorbereiding en opvolging van de vergadering van het bestuur en de algemene vergadering; het vertalen van de maatschappelijke en bestuurlijke evoluties en verwachtingen in beleidsvoorstellen voor het bestuur en de algemene vergadering; het adviseren op beleidsmatig, bestuurlijk en juridisch vlak van de voorzitter, het bestuur en de algemene vergadering.

Profiel

Vereiste kennis
Je hebt een basiskennis van het algemeen recht (grondwettelijke recht, burgerlijk recht). Kennis van de wetgevingen Integraal Waterbeleid, Polders en Wateringen, bevaarbare en onbevaarbare waterlopen strekt tot aanbeveling. Je kan werken met de courante softwareprogramma’s. Kennis van GIS strekt tot aanbeveling.

Vereiste vaardigheden
Je bent bekwaam om zelfstandig participatief leiding te geven. Je bent zelfstandig en besluitvaardig, met oog voor lange termijnvisie

Vereiste attitudes
Je bent bereid om je permanent bij te scholen. Je bent inventief en creatief. Je hebt tact, discretie en respect voor beroepsgeheim. Je hebt een sterk verantwoordelijkheidsbesef.

Aanwervingsvoorwaarden
Je opleidingsniveau: minimaal bachelorsdiploma of gelijkwaardig. Je slaagt in een bekwaamheidsexamen dat bestaat uit 1) een schriftelijke proef; 2) een persoonlijkheidstest en 3) een mondeling gedeelte.
De schriftelijke proef zal doorgaan op zaterdag 10 november 2018

Aanbod

Je salaris wordt vastgesteld in de weddeschaal B1-B3. Functierelevante anciënniteit kan ingebracht worden. Je salaris wordt aangevuld met een aantal extralegale voordelen.

Interesse?

Dienen voor 28 oktober 2018 hun sollicitatiebrief samen met hun curriculum vitae en een kopie van het vereiste diploma in te dienen ofwel op het secretariaat van de watering De Vreenebeek, Dorpsstraat 8, 3990 Peer (info@wateringdevreenebeek.be) ofwel op het secretariaat van de watering Het Grootbroek, Hilvenstraat 6, 3640 Kinrooi (info@wateringhetgrootbroek.be)
Meer informatie kan telefonisch of per email aangevraagd worden via fr.creemers@vvpw.be – 0475/408854
Limburg

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 12 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Overheid' jobs in Limburg meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.