Terug naar zoekresultaten Vorige

3 van 7

Volgende
Jan De Nul

Bedrijfsjurist met specialisatie in PPS

Bij Jan De Nul

Staat 10 dagen op Jobat.be

Jan De Nul Group staat gekend voor zijn uitdagende bagger- en offshore activiteiten, grensverleggende civiele werken en innoverende milieuprojecten over zowat de hele wereld. Steeds groter, verder en avontuurlijker. Net die gedrevenheid en betrokkenheid van onze medewerkers maakt Jan De Nul Group tot expert. Bij ons is het altijd baanbrekend en nét iets uitdagender – en daarvoor hoef je niet noodzakelijk over zeemans-benen te beschikken. Of je nu aan boord gaat van onze wereldwijde vloot, aan het werk op kantoor of op een binnenlandse werf: er worden voortdurend grenzen verlegd!

Bedrijfsjurist met specialisatie in PPS

Functieomschrijving

Het Legal Department binnen Jan De Nul Group verleent adviezen aan de verschillende divisies binnen Jan De Nul Group. Dit vertaalt zich naar een zeer gevarieerde juridische adviesverlening zowel voor onze bagger, civiele, milieu als offshore activiteiten. Je werkt generalistisch voor alle divisies en wil je verdiepen waar nodig.
Als Legal Counsel bij Jan de Nul Group werk je zeer actief aan mee aan de identificatie en analyse van contractuele en juridische risico's in aanbestedingsdossiers. Je werkt hiervoor zeer nauw samen met technische, commerciële en financiële collega’s in een tenderteam. Na grondige revisie identificeer je de voornaamste kwalificaties en word je waar nodig mee betrokken in de contractonderhandelingen. Je behartigt steeds juridische belangen maar hebt ook oog voor het technische en commerciële.

Je bent een voorstander van een open en directe communicatie en houdt van een klantgerichte, pragmatische en commerciële aanpak. Je bent ondernemend en kan zelfstandig werken maar bent wel een loyale teamplayer. Je bent juridisch en analytisch sterk, je werkt efficiënt en gestructureerd en je kan op een doordachte en resultaatgerichte manier een probleem benaderen. Je denkt in oplossingen, niet in problemen.

Je verstrekt juridisch advies aan de diverse afdelingen binnen het bedrijf in binnen- en buitenland. Je bent onze specialist voor alle materie die betrekking heeft op PPP en EPCI projecten.

 

Je belangrijkste verantwoordelijkheden zijn:

 • Analyseren van aanbestedingsdocumenten en identificeren van contractuele risico’s.
 • Opstellen van (sub)contracten en deelnemen aan contractonderhandelingen.
 • Advies verlenen met betrekking tot bouwrecht en aanbestedingsrecht en alle relevante, bijkomende juridische aangelegenheden (joint ventures, contracten, claims, ...).
 • Behandelen van rechtszaken en arbitrages in samenwerking met externe advocaten.

Profiel

Je hebt een Master in de rechten met minimum 5 jaar ervaring, bij voorkeur in de wereld van constructie/offshore projecten. Je bent bereid om korte buitenlandse dienstreizen te maken

Je bent analytisch ingesteld met een sterke interesse in techniek. Je houdt voeling met de strategie van de business partners waarvoor je werkt en geeft proactief en oplossingsgericht advies. Je legt vlot contacten, kan efficiënt samenwerken en stelt je flexibel en pragmatisch op, rekening houdende met de bedrijfseigen realiteit. Je kan zelfstandig werken en in functie van de dossiers werk je ook regelmatig samen met collega’s om resultaat te boeken. Ervaring met internationale contracten zoals FIDIC is een pluspunt. Je spreekt en schrijft vlot Nederlands, Engels en bij voorkeur ook Spaans.

Aanbod

 • Een boeiende en afwisselende job in een no-nonsense internationale werkomgeving.
 • De kans om samen met je collega’s het verschil te maken, je te onderscheiden door creativiteit, innovatie en duurzaamheid.

 • Kansen tot persoonlijke groei én een betrokken management.

Aalst

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 50 dagen om te solliciteren

Kenmerken

 • Functietype: Bedrijfsjuristen
 • Sector: Bouw, Bouwmaterialen en Immobiliën
 • Aalst
 • Meer over het bedrijf

Vereisten

 • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)
 • Minstens 5 jaar ervaring
 • Engels, Nederlands, Spaans

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Bedrijfsjuristen' jobs in Aalst meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.