Vorsprung durch technik

Audi Brussels als werkgever

Toen in 2010 en 2011 de productie van de Audi A1 als drie- en vijfdeursmodel van start ging, brak een nieuw tijdperk aan voor Audi Brussels. In de meer dan 60-jarige geschiedenis van de fabriek is de Audi A1, waarvan er in 2015 meer dan 115.000 van de band rolden, het eerste model dat uitsluitend in de Europese hoofdstad wordt gemaakt.

In 2018 zal de onderneming de productie van de allereerste volledig elektrische SUV van de Audi groep, net zoals de batterijen zelf, in wereldwijde exclusiviteit voor haar rekening nemen.

THet personeelsbeleid van Audi Brussels werd recent bekroond met de titel van “Top Employer 2016”. Door de overhandiging van dit certificaat wordt bevestigd dat het bedrijf een uitstekende werkomgeving en talrijke ontwikkelingsmogelijkheden aanbiedt aan haar werknemers en dat het tot de beste werkgevers wereldwijd gerekend kan worden.

De Brusselse vestiging kan bogen op een hoogopgeleid team met een ruime ervaring.

Audi Brussels is actief in verschillende vakgebieden: techniek (engineering, productie, kwaliteitsafdeling, ...), financiën (boekhouding, controlling, ...) en logistiek (stockbeheer, materiaalstroomplanning, ...), maar ook bijvoorbeeld informatica en human resources. Continue contacten met en samenwerking tussen al deze afdelingen zorgen voor een zeer gevarieerd pakket aan activiteiten voor al onze functies.

Voor onze medewerkers is « Vorsprung durch Technik » niet alleen een slogan, maar iets dat elke dag beleefd wordt. Passie en professionalisme staan bij ons centraal. Dit is nodig om onze befaamde premium kwaliteit te kunnen afleveren in alles wat we doen. Dit wordt verder ondersteund door aandacht voor het individu en een aangepaste gezondheidszorg, waarbij de medische dienst en de dienst preventie een centrale rol spelen.

Bovendien is competentieontwikkeling bij Audi Brussels van het hoogste belang. Het betreft hier onder andere opleidingen (vaktechnisch en soft skills) en workshops (on en off the job), maar ook persoonlijke carrièretrajecten. Bij Audi Brussels krijgt u in elk geval de nodige kansen om uw persoonlijke ontwikkeling zelf in de hand te nemen en te sturen.

De vacatures die Audi Brussels aanbiedt, zijn zeer gevarieerd en veranderen regelmatig. Er zijn voornamelijk jobs voor technische medewerkers (onderhoudsmensen, ...) en ingenieurs met verschillende specialisaties (automatisering, autotechnologie, ...).
Ook zijn er regelmatig vacatures in onze ondersteunende afdelingen (Logistiek, IT, Financiën, Human Resources,...).

Al onze vacatures zijn te vinden via: www.audibrussels.com/career

Audi Brussels: bekijk 2 jobs

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden onderaan deze pagina, maar ook op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.