Effortless Coaching

Effortless Coaching is een samenwerkingsverband van zelfstandige professionele coaches die in vrije samenwerking een nieuwe manier van coachen brengen die gebaseerd is op de nieuwe menswetenschappen. De oude cognietieve methoden waren veel te beperkt, de oude inzichten zijn achterhaald. 

De Effortless Coach is zo veel effectiever en breder dan coaches voorheen waren. De essentie van coaching als de beste manier om een mens te helpen tot vervulling te komen is uitgewerkt in dit programma en  de coach is toegerust met krachtige tools zonder strakke protocollen. De transformatie van de client staat centraal. 

Om dit te kunnen realiseren volgen alle Effortless Coaches een trainingsprogramma van 15 dagen met een doorlooptijd van 3 maanden om zich deze nieuwe manier van werken eigen te maken. Mensen van diverse achtergronden kunnen deze transitie met succes maken. Ervaren coaches en practitioners doorlopen hetzelfde programa als managers en HR professionals, omdat voor beiden de werkwijze nieuw is maar wel heel goed aansluit bij de essentie van wat ze altijd al hebben gedaan, mensen helpenom te groeine en verder te komen in hun leven.

Contact Effortless Coaching

Telefoon:  +31 655 570 213

info@effortlesscoaching.nl

http://www.effortlesscoaching.be

Effortless Coaching: bekijk 1 jobs

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden onderaan deze pagina, maar ook op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Bewaarde jobs