Het Wit-Gele Kruis West-Vlaanderen is een pionier in innovatieve thuisverpleging en is er voor iedereen die verpleegkundige zorg nodig heeft. Meer dan 1400 medewerkers streven er naar patiënten zo lang mogelijk in de beste omstandigheden in hun vertrouwde thuisomgeving te verzorgen. Het Wit-Gele Kruis West-Vlaanderen staat voor een vooruitstrevende aanpak in verpleging en zorg met onder meer Wit-Gele Plus en de Zorgcentrale.

Ook in onze rekruteringscommunicatie willen we ons onderscheiden. Onze Employer branding filmpje behaalde in 2016 de award voor Best Belgian Employee Communication binnen de categorie Employer Branding. Sinds 2017 zijn we bovendien de eerste thuiszorgorganisatie in België, en een van de weinige in Europa, die internationaal geaccrediteerd is voor de kwaliteit van onze dienstverlening en verpleging. We zijn houder van de Accreditation Canada dankzij de inzet en het professionalisme van onze medewerkers.

Wij zoeken verpleegkundigen (m/v) voor verschillende werkregimes (voltijds, deeltijds) over de hele provincie West-Vlaanderen. Onze collega’s staan klaar om je met open armen te ontvangen!

Verpleegkundigen bij het Wit-Gele Kruis doen veel meer dan uitvoerende zorgen. Je bent verantwoordelijk voor de totaalzorg van je patiënten in hun leefomgeving. Je overlegt continu met de patiënt, mantelzorger, (huis) artsen, collega’s en andere zorgpartners.

Bekijk onze vacatures via www.dezorgbrigade.be

 

Volg dit bedrijf

Geef je e-mailadres in en ontvang dagelijks jobs van Wit-Gele Kruis West-Vlaanderen.

Wit-Gele Kruis West-Vlaanderen: bekijk 1 jobs

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden onderaan deze pagina, maar ook op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.