BinckBank

Hoe het begon
Binck begon met een droom: particuliere beleggers toegang geven tot de beurs. Vóór Binck was beleggen alleen weggelegd voor the happy few. 'Dat moet anders kunnen', dachten de oprichters. Het was het jaar 2000, de begintijd van internet. Binck begon op een zolderkamer. En ze kregen het voor elkaar. De eerste echt gebruiksvriendelijke online beleggingssite van Nederland, waarmee mensen zélf konden beleggen. Onafhankelijk van de grootbanken.

Van broker naar fullservice bank – building a better Binck
Inmiddels kun je bij Binck terecht voor méér dan alleen ‘zelf beleggen’. We hebben ons aanbod uitgebreid met onder andere ‘laten beleggen’, ‘fondsbeleggen’ en ‘pensioenbeleggen’ en in de toekomst Binck Sparen. We willen een bank zijn waar mensen naartoe gaan om hun vermogen te laten groeien en/of veilig te stellen. Dat kun je het beste doen met een combinatie van beleggen en sparen.

Service & gebruiksvriendelijk platform
Service zit in ons DNA. Op de momenten dat onze klanten hulp nodig hebben, staan onze medewerkers voor ze klaar. En wel 6 dagen per week. De medewerkers van onze klantenservice weten niet alleen hoe ze service moet verlenen; ze hebben beleggen in hun bloed. Onze mensen hebben jarenlange ervaring en enorm veel kennis – en die delen wij graag. Wij inspireren onze klanten via webinars, beleggingstips, succesvolle strategieën, interactieve tutorials en nog veel meer.

Cultuur
We zijn trots op wie we zijn. We zijn praktisch ingesteld, hebben geen vergadercultuur en willen graag onze klanten verrassen met een kwalitatieve hoogwaardige dienstverlening. Je krijgt bij ons veel verantwoordelijkheid en uitzonderlijke prestaties blijven niet onopgemerkt. Door onze manier van werken, maak je kennis met vele disciplines, ook buiten je vakgebied. Dit maakt werken bij Binck divers en geeft je ook alle kansen om door te groeien.

Contact BinckBank

Italielei 124

2000 Antwerpen

Telefoon:  +31205220398

recruitment@binckbank.nl

http://binckjobs.be

BinckBank: bekijk 3 jobs

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden onderaan deze pagina, maar ook op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Bewaarde jobs