Creatie? Innovatie? Ambitie?

Ontdek jezelf. Begin bij je job.

KU Leuven is een universiteit op topniveau. Maar ken je ons ook als één van de grootste werkgevers van België? Een werkgever waar je je ambities kan waarmaken, samen met meer dan 13.000 gedreven professionals? Een werkgever die een klimaat van innovatie, ondernemerschap en diversiteit stimuleert?

Bij KU Leuven werk je mee aan de toekomst. Hier worden nieuwe technologieën ontwikkeld, hier wordt medische vooruitgang geboekt, hier zien nieuwe ideeën het licht. Dat gebeurt in een internationale omgeving, waar zo’n 110 nationaliteiten elkaar ontmoeten.

Waar dat allemaal gebeurt? Niet alleen in Leuven, want de campussen, wetenschapsparken en ziekenhuisvestigingen van KU Leuven zijn verspreid over Vlaanderen en Brussel. Wie daaraan meewerkt? Professoren en onderzoekers, natuurlijk, maar er zijn ook meer dan 3.000 collega’s actief in niet-academische functies: informatica, techniek en engineering, administratie, financiën, communicatie, …

Heb jij de ambitie om in een creatieve en innovatieve omgeving aan de slag te gaan? Om er te leren en door te groeien, om er jezelf te ontdekken? Begin dan bij KU Leuven.


KU Leuven: bekijk 22 jobs

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden onderaan deze pagina, maar ook op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.