Terug naar zoekresultaten Vorige

14 van 15

Volgende

Bedrijfsbrandweerman - chemie - volcontinu systeem

374687519

Via AGO Jobs & HR

Staat 27 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Bedrijfsbrandweerman - chemie - volcontinu systeem

Functieomschrijving

Voor een firma actief in de chemie, is AGO Jobs & HR op zoek naar een nieuwe medewerker voor de Interne Dienst voor Preventie en Bescherming op het werk (IDPW). Je takenpakket bestaat uit het praktisch uitwerken van de arbeidsveiligheid en het welzijn op de werkvloer. Je staat dus in voor het algemeen toezicht op veiligheid en welzijn op het werk. Hiertoe behoren verscheidene verantwoordelijkheden: toezicht op het dragen van PMB's, metingen uitvoeren op de werkvloer, advies geven van PMB's op de werkvloer, periodieke controles (ladders, brandbestrijdingsmiddelen, detectiesystemen...), toezicht op de wegcirculatie, het schrijven en controleren van vergunningen, controle op verladingen, het vervullen van de taak van brandwacht... Tijdens de diensturen vervul je ook de taak van bedrijfsbrandweerman. Hiernaast hou je toezicht op de afvalwaterbehandeling, de waterbehandeling en het saneringswater. Je houdt ook toezicht op het betreden van het bedrijf door onbevoegden door het uitvoeren van controles op de toegangswegen van het bedrijf, de omheining van het bedrijf en alles wat tot het bedrijf behoort. Je staat ook in voor het uitvoeren van geluidsmetingen buiten het bedrijf.

Profiel

Herkent u zich in bovenstaande omschrijving, dan zijn we op zoek naar jou. Je behaalde een diploma van het secundair onderwijs. Indien je reeds een brandweeropleiding volgde of je bent aan de slag als vrijwilliger bij de brandweer, dan is dit een groot pluspunt. Ervaring met leidinggeven is zeker ook een pluspunt, aangezien je medewerkers dient aan te sturen mbt veiligheid en welzijn. De firma is ook op zoek naar iemand met kennis over stroomgroepen, pompen, kwaliteitsnormen... Je bent in staat in om problemen te analyseren en op te lossen. Hierbij kan je op een diplomatisch manier instaan voor conflicthantering. Centraal staan een mature attitude en gedreven persoonlijkheid.
Voor deze functie ben je ook oproepbaar voor bepaalde interventies, dus je dient te wonen in een straal van 30 km van de firma, die gelegen is ten Noorden van Gent.

Aanbod

Na een positieve interimperiode, maak je kans op een vast contract. Er wordt een competitief salaris geboden, met verscheidene extra legale voordelen. Je komt terecht in een volcontinu systeem, hierdoor heb je recht op een groot aantal extra verlofdagen. Gegarandeerd een stabiele onderneming met een boeiende/ afwisselende functie. Interesse, neem met ons contact op!
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 23 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Preventieadviseur
  • Sector: Chemie en Pharmacie
  • Wondelgem (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Preventieadviseur' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.