Terug naar zoekresultaten Vorige

2 van 10

Volgende
Encare

Bedrijfsarts in Limburg (NL)

Beschik jij over een sterke persoonlijke presentatie en pak jij de rol van organisatieadviseur? Dan zoeken wij jou!

Bij Encare

Staat 15 dagen op Jobat.be

Er zijn diverse uitdagende mogelijkheden in de provincie Limburg bij verschillende (grote) klanten. Er zijn mogelijkheden om te starten voor zowel bedrijfsartsen als artsen.

Over Encare
Encare Arbozorg is een Limburgse gecertificeerde arbodienst in de meest brede zin van het woord. Alle deskundigheden hebben wij in huis en tegelijk zijn wij de regionale, herkenbare en benaderbare partner. Wij staan net als onze klanten en medewerkers midden in de regio en we bieden een breed pallet inzetbaarheidsdiensten, zowel preventief als wanneer er herstel nodig is. Wij leveren een bijdrage aan een gezond en veilig werkklimaat. Wij houden van een persoonlijke aanpak en gaan voor een lange termijn relatie met onze opdrachtgevers. Je werkt samen in een  betrokken team met korte lijnen. Encare is onderdeel van het Zorg van de Zaak netwerk. Het Zorg van de Zaak Netwerk is een sterk netwerk dat bestaat uit diverse organisaties op het gebied van bedrijfs­gezondheidszorg, leefstijlzorg en medische zorg.

Bedrijfsarts in Limburg (NL)

Functieomschrijving

Wat ga je doen
Als bedrijfsarts denk je vanuit inzetbaarheid en welke beperkingen je kan opheffen. Je activeert de (verzuimende) medewerker om zo snel mogelijk weer (deels) het werk te hervatten. Je bent een deskundig en professioneel adviseur voor de klant. Op een proactieve manier adviseer je over oplossingen om gezondheidsschade in relatie tot werk te voorkomen. Daarnaast pak jij je rol als organisatieadviseur op het gebied van preventie en het terugdringen en begeleiden van ziekteverzuim. Jij zorgt voor concrete toevoegde waarde bij de klant en gaat voor een lange termijn relatie.

Profiel

Wie ben jij
Je bent een bevlogen, enthousiaste professional met passie voor de bedrijfsgerelateerde zorg. Je hecht veel waarde aan kwaliteit, klantgerichtheid en collegialiteit. Je zoekt samenwerking en bent van nature een verbinder. Je bent een professionele gesprekspartner en maakt gemakkelijk contact binnen alle lagen van een organisatie.
Kennis en ervaring
Je beschikt over een afgeronde bedrijfsartsen opleiding. Je bent geregistreerd in het BIG-register en voldoet aan de herregistratie-eisen. Je volgt nascholing om jouw deskundigheid op peil je houden. Daarnaast heb je een flexibele instelling en pas je je gemakkelijk aan veranderende omstandigheden aan. Verder heb je een overtuigende visie op duurzame inzetbaarheid en ervaring in het doorvoeren van gedragsverandering en het creëren van gedeelde verantwoordelijkheid van werkgever en werknemer. Je hebt het vermogen om met uiteenlopende doelgroepen te communiceren is een vereiste.
Wij bieden ook de mogelijk voor artsen/ niet geregistreerde bedrijfsartsen om bij ons te komen werken. Je komt dan te werken onder supervisie van een geregistreerde bedrijfsarts.

Aanbod

Wat bieden wij
Wij bieden jou een verantwoordelijke en zelfstandige functie binnen een ambitieuze organisatie die continue in ontwikkeling is. Encare Arbozorg en Zorg van de Zaak bieden jou als professional uitgebreide mogelijkheden om zaken op een kundige en multidisciplinaire wijze op te pakken.
We bieden jou kansen om jouw competenties en vaardigheden op een uitdagende wijze in te zetten. Natuurlijk word je ook gefaciliteerd in je ontwikkeling- en opleidingsbehoeftes. Wij vinden het belangrijk dat je kunt werken op de manier die jij prettig vindt en dat je past binnen ons team en onze visie. De werksfeer laat zich omschrijven als inspirerend, warm, loyaal en open.

Je gaat werken in de provincie Limburg bij diverse grote klanten van Encare Arbozorg en Zorg van de Zaak. Wij bieden een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a. goede pensioenregeling, uitstekende opleidingsmogelijkheden en een collectieve zorgverzekering. De functie is voor 24-40 uur per week en de werkdagen zijn in overleg in te vullen.
 
Buitenland

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 25 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Arts
  • Sector: Gezondheidszorg en Medisch toebehoren
  • Provincie Limburg (NL)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)
  • Minstens 5 jaar ervaring
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Bepaalde duur
  • Deeltijds of voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Arts' jobs in Buitenland meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.