Terug naar zoekresultaten Vorige

14 van 15

Volgende

Bediende repair

453588002

AGO Jobs & HR | Dudzele | Interim, Voltijds

Nog 5 dagen om te solliciteren

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Bediende repair

Functieomschrijving

Voor een grote logistieke speler in Zeebrugge zijn wij op zoek naar een bediende repair. Doel van de functie: Als administratief bediende VPC Repair beoordeel je schades aan wagens, volgens kwaliteit van de klant alsook bepaal je de oorzaak en herstelwijze in samenspraak met onze carrosserie afdeling. Je maakt schadebestekken op en volgt de wagens in onze repair afdeling op. Je bestelt vervangonderdelen en volgt verder op. Taakomschrijving: Werkverdeling: Dagdagelijks opmaken van schadebestekken volgens kwaliteitseisen van de klant alsook volgens in de praktijk haalbare herstelmethoden (volgens de regels van de kunst) in samenspraak met de repair verantwoordelijke Bestellen van vervangonderdelen en opvolgen. Opvolgen van voertuigen doorheen het ganse VPC Proces. Communicatie: Dagelijks communiceren met de schade expert en de verantwoordelijke van de repair afdeling Dagelijks communiceren met de externe schade expert in geval van discussies. Dagelijks communiceren met klanten. Continu met het management de leadtimes, zowel voor het opmaken van bestekken als het herstellen zelf, evalueren en bijsturen. Correct en naar waarheid opstellen van bestekken volgens de regels van de kunst binnen de afgesproken termijn met de klant en met de overeenkomstige tarieven. Een pro-actieve opvolging ten einde alle bestekken tijdig gerapporteerd te hebben aan de klant volgens KPI's, alsook het verdere verloop van goedkeuring van bestek, het bestellen en aanleveren van vervangonderdelen tem de planning opmaak en de opdracht naar repair om te herstellen. Het correct bestellen van vervangonderdelen en het pro-actief opvolgen tot aan de levering. Een vlotte, met respect voor de verwachtte responstijd en correcte communicatie tussen klanten, repair verantwoordelijke en externe schade expert teneinde geen onduidelijkheden en discussies te creëren.

Profiel

Technische expertise:

A2 administratieve opleiding met passie voor wagens.
Competenties:

§ Kerncompetenties:

- Integriteit, innovatie en intensiteit.

§ Technische competenties:

- Kennis van carrosserie hersteltechnieken

- Kennis Excel

- Kennis Eurotax of Dialogis is een pluspunt

- Kennis Engels

§ Functiespecifieke competenties:

- Overtuigingskracht, punctueel werken, assertief bij discussies, technische kennis en teamplayer, ordelijkheid en gestructureerd werken.

Aanbod

Je wordt tewerkgesteld in de grootste autohaven van Europa. De firma is een vaste waarde in deze haven. Na een geslaagde interim-periode is er kans op een vast contract. Dagshift. Je werkt voor een mooie verloning.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Zeebrugge
Kustlaan 168
8380 Zeebrugge
Tel.: 050 82 00 78
Email: zeebrugge@ago.jobs
Brugge

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 5 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Kwaliteitscontroleur' jobs in Brugge meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.