Terug naar zoekresultaten

BEDIENDE PRODUCTIE ADMINISTRATIE (80%)

378352016

Via AGO Jobs & HR

Staat 18 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

BEDIENDE PRODUCTIE ADMINISTRATIE (80%)

Functieomschrijving

Als productie administrator bij Ashland ben je verantwoordelijk voor een correcte en volledige verwerking en rapportering van alle productiebewegingen en grondstofontvangsten- en verbruiken, dit voornamelijk in SAP. Je registreert en controleert alle grondstoffen en achterhaalt en corrigeert eventuele afwijkingen. De maandafsluiting in SAP kan gezien worden als één van je belangrijkste verantwoordelijkheden. Verder zorg je voor de verzending van de afgewerkte producten. Je verricht algemeen administratief werk en je werkt volgens interne procedures die de veiligheid, kwaliteit en de goede werking van de dienst en het bedrijf garanderen.

Profiel

Voor deze job heb je minimum een A2 diploma nodig en ervaring in een gelijkaardige functie is een belangrijk voordeel. Bovendien ben je niet vreemd met een PC en heb je hierover een degelijke kennis. Kennis van SAP is hierbij een groot pluspunt. Verder dien je organisatorisch en zelfstandig te zijn met zin voor initiatief. Ook zijn de kenmerken nauwgezet, accuraat, flexibel en teamgericht belangrijk voor deze job. In deze sector is het tevens belangrijk om een basiskennis Engels te hebben en te beschikken over eigen vervoer.

Aanbod

Je komt terecht in een dynamische onderneming met een open sfeer en zal een afwisselende uitdagende functie uitoefenen. Je zal tewerkgesteld worden in een dagfunctie met een 80% werkrooster.
Sint-Niklaas

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 10 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Technisch bediende - Administratie
  • Sector: Chemie en Pharmacie
  • Doel (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Deeltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Technisch bediende - Administratie' jobs in Sint-Niklaas meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.