Terug naar zoekresultaten

BEDIENDE DOUANE AFDELING

378471417

Via AGO Jobs & HR

Staat 15 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

BEDIENDE DOUANE AFDELING

Functieomschrijving

De bediende van de doaune afdeling is in eerste lijn verantwoordelijk voor correcte douane aangiftes met bijhorende documenten. Je bent verantwoordelijk voor het controleren van de aanwezigheid en juistheid van de benodigde documenten of certificaten voor de opmaak van douane aangiftes. Je hebt kennis van Douane- en Accijnsadministratie en je werkt volgens interne instructies in overeenstmming met de wetgeving (inc. voor FAVV & Bio). Je beheert de voorraden van entrepot E. De aanvragen en opvolging van dumping en vernietiging van fruit valt ook onder jouw verantwoordelijkheid. Verder zorg je voor het opvolgen van export aanleveringen, permis, documenten en tijdig afleveren van cargomanifest aan de douane. Facturatie mag u ook niet afschrikken want dit hoort ook tot je takenpakket. Als bediende rapporteer je rechtstreeks aan de verantwoordelijke van de douane afdeling.

Profiel

Je hebt minimum 2 jaar ervaring of interesse voor douanegerelateerde materies. Verder heb je een basiskennis expeditie. Je bent communicatief vaardig met een uitstekende kennis van Nederlands en noties van Frans en Engels. Gedrevenheid voor organisatie van het werk met ook op details en resultaatgericht werk behoren tot jouw competities. Je bent vertrouwd met computertoepassingen zoals Word, Excel, Outlook,.. Je bent een flexibel teamplayer met geen 9-to-5 mentaliteit en inzetbaar bij andere departementen.

Aanbod

Wij bieden je een vaste job in een stabiele omgeving.
Sint-Niklaas

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 13 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Douanedeclarant
  • Sector: Logistiek, Transport en Handling
  • Beveren-Waas (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Douanedeclarant' jobs in Sint-Niklaas meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.