Terug naar zoekresultaten

Bediende administratie

376551164

Via AGO Jobs & HR

Nog 6 dagen om te solliciteren

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Bediende administratie

Functieomschrijving

Voor een firma in regio Willebroek zijn we op zoek naar een bediende (pallet)administratie. U bent verantwoordelijk voor de opvolging en het beheer van de palletadministratie. Je doet de dagelijkse ingave van palletbons en bent verantwoordelijk voor het klassement en klantenbeheer. Je staat de chauffeurs te woord aan het loket en geeft hen de nodige instructies. Tot slot help je mee aan de maandelijks inventaris en rapportering.

Profiel

Je hebt enkele jaren ervaring met administratie en ingave van gegevens op een boekhoudkundige afdeling. Je kan vlot typen en kan goed overweg met een PC. Je spreekt vlot Nederlands, Engels en Frans. Kennis van Duits is een pluspunt. Bij voorkeur beschik je over een bachelor bedrijfsmanagement met optie accountancy.

Aanbod

Een boeiende, stabiele, verantwoordelijke en afwisselende job binnen een sterk groeiend familiebedrijf. Daarnaast krijg je een goede en degelijke interne opleiding. Je krijgt een salaris volgens barema aangevuld met een groepsverzekering en maaltijdcheques.
Antwerpen & Haven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 6 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Administratief bediende
  • Sector: Logistiek, Transport en Handling
  • Antwerpen (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Administratief bediende' jobs in Antwerpen & Haven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.