Terug naar zoekresultaten Vorige

17 van 20

Volgende

Bediende aankoop

Manpower | Heverlee | Voltijds

Staat 14 dagen op Jobat.be


Manpower Permanent Placement is de rekruterings- en selectieafdeling binnen de ManpowerGroup. Momenteel zij we op zoek voor een VASTE FUNCTIE als Purchasing Assistant te Heverlee.

Bediende aankoop

Functieomschrijving


Voor onze klant, een internationale speler op de markt van industriële solution-selling, zijn wij op zoek naar een aankoopbediende. In deze functie, krijg je verantwoordelijkheid over de opmaak van inkooporders en het opzetten van kwalitatieve communicatiekanalen met stakeholders. Tevens ben je verantwoordelijk voor het opstellen van offertes en het bestellen van goederen en diensten. Bovendien krijg je de kans om offertes te vergelijken en prijzen te analyseren en ga je op zoek naar nieuwe opportuniteiten. Enkele van jouw andere verantwoordelijkheden bestaan uit de opvolging van facturen, updaten en onderhouden van de gegevens in SAP en beoordelen van leveranciers om vertragingen te voorkomen

Profiel


Voor deze functie beschik je over een Bachelor-diploma richting Logistiek Management of je compenseert dit door enkele jaren ervaring. Je beschikt over een goede kennis Nederlands en Engels. Bovendien heb je ervaring met ERP en werk je probleemloos met MS Office. Als aankoopbediende ben je een teamplayer die probleemoplossend te werk gaat en beschik je over goede communicatieve vaardigheden. Je draagt waarden zoals kwaliteit en klantgerichtheid hoog in het vaandel. Technische kennis wordt gezien als een meerwaarde.

Aanbod


Onze klant biedt jou een uitdagende functie met een uitgebreid takenpakket aan in een internationale omgeving waarbij je de kans krijgt om zowel individueel als in teamverband te werken. Hieraan gekoppeld gaat een marktconform verloningspakket. Ben jij de polyvalente meerwaarde naar wie onze klant op zoek is? Stuur dan zo snel mogelijk je cv naar office.vlaamsbrabantpermanent@manpower.be ter attentie van Pieter Vanderveren of bel 016 270 333.Deze vacature vindt u ook op de Manpower site. U versnelt de verwerking van
uw kandidatuur door u in te schrijven op onze site en via dit kanaal op deze
advertentie te reageren. Bovendien kan u er een kijkje nemen in onze rijk
gevulde online vacaturebank.
Kopieer de functietitel hier op deze site (enkel de tekst - of een stuk
ervan - vóór het koppelteken, dus geen referentienummer).
Ga nu naar onze
site www.manpower.be en kies uw taal. Klik vervolgens op Vacatures. Plak
de gekopieerde functietitel in het veld Of geef een functietitel in en
klik op Zoek!. U vindt nu uw gekozen vacature.
Veel succes !
Manpower Online

Interesse?


REF : 6143476

KOLONEL BEGAULTLAAN 1
3012 WILSELE (LEUVEN)
BELGIE

Telefoon:+32 1 627 03 33
Leuven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Meer weten over Manpower?

Volg dit bedrijf

MANPOWER 

 

Visie

Onze visie is eenvoudig: leider zijn in het creëren en aanleveren van innovatieve werkoplossingen en diensten, zodat de bedrijven die we helpen en de mensen die we plaatsen op hun beurt leiderschap verwerven in de steeds evoluerende wereld van werk.

Kernwaarden van deze visie zijn mensen, kennis en innovatie.

Geschiedenis

Vanaf de opening van het eerste interimkantoor in Milwaukee in de VS in 1948, tot de oprichting en uitbouw van onze vier merken als antwoord op de Human Age: ManpowerGroup zet al meer dan 65 jaar de krijtlijnen uit in de veranderende wereld van werk en HR.

Facts & figures

ManpowerGroup is één van de wereldspelers op het vlak van HR. Met vestigingen in niet minder dan 82 landen, 27.000 werknemers en 400.000 klanten zetten we wereldwijd 348 mensen aan het werk… per minuut! Zo zorgen we onafgebroken voor innovatieve oplossingen in de wereld van werk.

Manpower

Gemeenschappenlaan 110, 1200 Woluwe-Saint-Lambert

Routebeschrijving
Grotere kaart weergeven
Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 14 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Engels, Frans, Nederlands

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Aankoper' jobs in Leuven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.