Terug naar zoekresultaten
Accent

Bandenmonteur Vlaanderen (M/V)

Accent | Oost-Vlaanderen | Voltijds

Staat 18 dagen op Jobat.be

Ons bedrijf engageert zich om de klant de oplossing te bieden in functie van zijn/haar noden om het even in welke productlijn.
Dit dankzij een persoonlijke aanpak jarenlange ervaring en een gemotiveerd team.
Service dragen wij hoog in het vaandel en elke dag opnieuw wordt bekeken om deze nog performanter te maken.

Bandenmonteur Vlaanderen (M/V)

Functieomschrijving

Je bent verantwoordelijk voor het monteren van autobanden vrachtwagen- en tractorbanden. Je kan hierin minstens 6 maanden ervaring voorleggen en bent flexibel ingesteld. Verder voer je mee wissels uit van zomer- en winterbanden voor een heel aantal vaste klanten. Er wordt verwacht dat je nauwkeurig werkt en verder wil bijleren.

Profiel

Een bandenmonteur (de)monteert banden van personen- of vrachtauto?s. Een bandenmonteur is vaak in dienst van een garage of autoservicecentrum en kan vast of tijdelijk in dienst zijn. In de wisseling van de winter of zomerperiode trekken veel garages of autoservicecentra?s tijdelijke bandenmonteurs aan om de zomer of winterbanden van hun klanten te demonteren. Omdat er in deze periodes veel werk is voor de bandenmonteur in tegenstelling tot de rest van het jaar betreft het hier vaak een tijdelijke aanstelling. In deze gevallen is het werk seizoensgebonden te noemen. Naast het monteren en demonteren van banden kan de bandenmonteur contact hebben met de klanten van het bedrijf waar de bandenmonteur werkzaam is. Om bijvoorbeeld bepaalde specificaties of wensen door te krijgen bestellingen te plaatsen of om af te rekenen.
Alhoewel een bandenmonteur een erg specifieke functie is hebben veel bandenmonteurs nog andere voorkomende werkzaamheden binnen het bedrijf waar zij werkzaam zijn. Hierbij valt te denken aan schoonmaak en magazijn werkzaamheden. Een bandenmonteur dient ten eerste affiniteit te hebben met auto?s dit is erg belangrijk omdat een bandenmonteur constant met auto?s bezig is. Verder dient deze klantvriendelijk en technisch te zijn en moet goed met zijn handen kunnen werken.

Aanbod

Werkzekerheid familiale sfeer afwisselend werk

Interesse?

VG13/BUO
Oost-Vlaanderen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 10 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Bouwkunde' jobs in Oost-Vlaanderen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.