Terug naar zoekresultaten Vorige

6 van 22

Volgende
Xtra Interim & Select

Back Office medewerker

Xtra Interim & Select | Wijnegem | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 6 dagen op Jobat.be

Xtra Interim & Select is een rekruterings- en selectiepartner die staat voor een persoonlijke & eigentijdse aanpak. Na 6 jaar bestaan wij uit 9 bloeiende vestigingen die worden gedragen door een 45-tal gepassioneerde, enthousiaste Xtra Stars. Voor de versterking van onze Back Office zijn we op zoek  naar een

Back Office medewerker

Back Office medewerker

Functieomschrijving

Als back office medewerker ben je een onmisbare  schakel in het uitzendproces. Door een vlotte en nauwgezette administratieve ondersteuning draag je immers in belangrijke mate bij tot het geluk van onze klanten en uitzendkrachten!

Je bent verantwoordelijk voor het coderen en daarmee ook voor de verloning van onze uitzendkrachten. Ook voor het aanleveren van sociale documenten zoals een C4, C131, documenten voor de mutualiteit etc. kan men bij jou terecht.

Op basis van de prestaties maak je vervolgens correcte facturen en rapporten op en handel je ook andere administratieve taken efficiënt af. Naast deze focus op het administratieve ben je aanspreekpunt van onze kantoren voor vragen omtrent verloning en sociale wetgeving.
 

Profiel

Als back office medewerker heb je een ondersteunende functie binnen ons bedrijf. Met je hulpvaardige en vriendelijke attitude help je je collega’s graag verder.

Je kan zeer vlot overweg met de PC en hebt een uitstekende kennis van Excel, waar je dagelijks mee zal moeten werken. Ervaring met Pratoflex/Hiant is een pluspunt.

Je bent punctueel en administratief sterk en hebt geen probleem met werkdruk en strakke deadlines.

Heb je al ervaring in deze sector, dan heb je zeker een streepje voor. Interesse of ervaring in sociale wetgeving is wel een vereiste.

Je spreekt perfect Nederlands en hebt noties van de Franse taal.
 

Aanbod

Je komt terecht in een hecht team waar warmte en collegialiteit voorop staan. Ook jouw gevoel voor humor zal door je collega’s zeker worden geapprecieerd. Verder bieden we je een mooie verloning volgens jouw kennis en ervaring en zetten we voortdurend in op jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. 

 

Interesse?

We kunnen ons voorstellen dat je na het lezen van deze vacature erg nieuwsgierig bent geworden naar de job én naar ons. Kom dan snel kennismaken, we kijken uit naar je komst!

Bij interesse, stuur een CV en motivatiebrief naar Wendy Goossens : wendy.goossens@xtra.works  Elke kandidatuur wordt discreet behandeld.
Antwerpen & Haven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 33 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs
  • Minstens 2 jaar ervaring
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Uitzendconsulent' jobs in Antwerpen & Haven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.