Terug naar zoekresultaten Vorige

2 van 3

Volgende
Kinderpsychiatrisch Centrum Genk vzw

BACHELOR IN DE VERPLEEGKUNDE m/v

Bij Kinderpsychiatrisch Centrum Genk vzw

Staat 5 dagen op Jobat.be

Wie zijn wij?
Het Kinderpsychiatrisch Centrum Genk vzw is een in 2002 opgerichte en zelfstandige ziekenhuisassociatie met inbreng van Ziekenhuis Oost-Limburg, PZ ASSTER, OPZC Rekem en Mariaziekenhuis Noord-Limburg.

Wat doen we?
KPC vzw combineert een semi-residentiële setting (27 erkende plaatsen) met diverse zorgmodaliteiten die gericht zijn op een geïntegreerde zorg rond kinderen, jongeren en hun context, en dit in voortdurende afstemming met de netwerkpartners (Ligant) en belendende sectoren. Onze kleinschalige ziekenhuissetting en een gemotiveerd, ervaren en dynamisch team staan garant voor een flexibele aanpak van problemen en een intensieve zoektocht naar gepaste zorgtrajecten.

Wie zoeken we?
KPC vzw breidt in de loop van het najaar 2018 haar activiteiten uit in samenwerking met haar oprichtende partners, en in afstemming met netwerk GGZ kinderen en Jongeren Ligant.

Momenteel is KPC Genk VZW in kader van deze uitbreiding op zoek naar:
 

BACHELOR IN DE VERPLEEGKUNDE m/v

Functieomschrijving

 • Tewerkstellingspercentage is onderling af te stemmen

Profiel

 • Je studeerde af als professionele bachelor in de verpleegkunde. De afstudeerrichting psychiatrie versterkt je kandidatuur. Als lid van het multidisciplinaire team draag je observaties aan om te komen tot eventuele onderbouwde diagnostiek en zoek je mee naar aanknopingspunten voor verdere behandeling en omgang met het kind/de jongere en zijn of haar context. Als opvoed(st)er en oefenpartner hanteer je de leefgroep als een LEERgroep, door het creëren van een ‘thuis’-situatie, waarin allerlei praktische, cognitieveen sociale vaardigheden en vervolgens nieuw gedrag kunnen uitgeprobeerd, aangeleerd en ingeoefend worden. Jouw werk draagt bij tot een ontwikkelings-stimulerend, veilig en kansrijk leefgroepklimaat, waar er ruimte is om ervaringsgericht te leren, te spelen en tot rust te komen...
 • Je slaagt erin je communicatie, je therapeutisch handelen en je houding telkens weer af te stemmen op de verschillende noden en problematieken van de kinderen/de jongeren. In het hanteren van de groep, verlies je de opnamedoelstellingen niet uit het oog. Je containt, biedt troost en toont betrokkenheid. Juist ook dan, blijf je de balans tussen afstand en nabijheid bewust hanteren en respecteer je de grenzen van het kind of de jongere.
 • Uit een complexe hoeveelheid van gegevens kan je de kern en verbanden overbrengen in team en deze zowel mondeling als schriftelijk rapporteren.
 • Je beschikt over de nodige draagkracht, zelfstandigheid en zin voor initiatief om telkens weer in teamverband op zoek te gaan naar goede zorgafstemming. Door gericht en professioneel feedback te geven en te ontvangen werk je constructief mee aan de effectiviteit van het samenwerken. Je neemt een flexibele, open en pro-actieve houding ten aanzien van nieuwe ontwikkelingen aan.

Aanbod

 • Overeenkomst in onbepaalde duur.
 • Verloning volgens de cao van de privéziekenhuizen – aangevuld met maaltijdcheques – relevante anciënniteit wordt overgenomen.
 • Sterke multidisciplinaire werking.
 • KPC investeert in een lerende organisatiecultuur en geniet van een stabiele personeelsgroep.
Midden-Limburg (Hasselt - Genk)

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 45 dagen om te solliciteren

Kenmerken

 • Functietype: Verpleegkunde
 • Sector: Gezondheidszorg en Medisch toebehoren
 • Genk (standplaats)
 • Meer over het bedrijf

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Verpleegkunde' jobs in Midden-Limburg (Hasselt - Genk) meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.