Terug naar zoekresultaten

Bachelor energietechnologie met passie voor energiebeheer en utilities

Via Manpower

Staat 18 dagen op Jobat.be


Manpower Permanent Placement is de werving- en selectiedivisie van Manpower. Wij kijken samen met ambitieuze starters en ervaren professionals uit naar een nieuwe stap of wending in hun carrière. Met een absolute focus op onze kandidaat bieden we de boeiendste jobs aan met bij opstart een vast contract.

Voor onze klant, een productiebedrijf gelegen in regio Roeselare die marktleider is binnen zijn segment, zijn wij op zoek naar een verantwoordelijke voor het optimaliseren van utilities en het energiebeheer.

Bachelor energietechnologie met passie voor energiebeheer en utilities

Functieomschrijving


Als verantwoordelijke voor de utilities en het energiebeheer binnen productie zal je na een grondige interne opleiding in staan voor de optimalisatie van beide aspecten en zoek je naar verbeteringsprocessen. Hierbij zal je alle installaties qua waterzuivering, koeling, stoomketels, perslucht en elektriciteit opvolgen en energiebesparende maatregelen voorstellen aan de maintenance manager. Bij goedkeuring zorg je voor een grondig ontwerp en volg je de uitvoering tot de oplevering van nabij op. Succesverhalen deel je ook met collega's van andere sites, mogelijks ook internationaal.

Profiel


De verantwoordelijke waar wij naar op zoek zijn is in het bezit van een bachelor elektromechanica, energietechnologie of energiemanagement. Bij voorkeur heb je een eerste ervaring binnen een productie omgeving maar gemotiveerde schoolverlaters met ambitie komen ook in aanmerking. Als persoon heb je een passie voor productie, ben je hands-on, kan je cijfermateriaal verzamelen en neem je graag initiatief. Verder ben je communicatief in het Nederlands en Engels en werk je graag projectmatig.

Aanbod


Bij opstart krijg je een vast contract binnen een sterk en duurzaam bedrijf met internationale uitstraling. Na een uitgebreide opleiding krijg je een centrale functie binnen een hoogtechnologische technische dienst met verantwoordelijkheid met een aantrekkelijk verloningspakket.

Ben jij de verantwoordelijke waar wij naar op zoek zijn? Bezorg je CV aan tycho.paepe@manpower.be of contacteer mij op 0472 42 59 69.
Deze vacature vindt u ook op de Manpower site. U versnelt de verwerking van
uw kandidatuur door u in te schrijven op onze site en via dit kanaal op deze
advertentie te reageren. Bovendien kan u er een kijkje nemen in onze rijk
gevulde online vacaturebank.
Kopieer de functietitel hier op deze site (enkel de tekst - of een stuk
ervan - vóór het koppelteken, dus geen referentienummer).
Ga nu naar onze
site www.manpower.be en kies uw taal. Klik vervolgens op Vacatures. Plak
de gekopieerde functietitel in het veld Of geef een functietitel in en
klik op Zoek!. U vindt nu uw gekozen vacature.
Veel succes !
Manpower Online
Roeselare - Tielt

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Meer weten over Manpower?

Volg dit bedrijf

MANPOWER 

 

Visie

Onze visie is eenvoudig: leider zijn in het creëren en aanleveren van innovatieve werkoplossingen en diensten, zodat de bedrijven die we helpen en de mensen die we plaatsen op hun beurt leiderschap verwerven in de steeds evoluerende wereld van werk.

Kernwaarden van deze visie zijn mensen, kennis en innovatie.

Geschiedenis

Vanaf de opening van het eerste interimkantoor in Milwaukee in de VS in 1948, tot de oprichting en uitbouw van onze vier merken als antwoord op de Human Age: ManpowerGroup zet al meer dan 65 jaar de krijtlijnen uit in de veranderende wereld van werk en HR.

Facts & figures

ManpowerGroup is één van de wereldspelers op het vlak van HR. Met vestigingen in niet minder dan 82 landen, 27.000 werknemers en 400.000 klanten zetten we wereldwijd 348 mensen aan het werk… per minuut! Zo zorgen we onafgebroken voor innovatieve oplossingen in de wereld van werk.

Manpower

Gemeenschappenlaan 110, 1200 Woluwe-Saint-Lambert

Routebeschrijving
Grotere kaart weergeven
Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 10 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Maintenance manager
  • Sector: Grondstoffen, Landbouw en Voeding
  • Roeselare (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Secundair onderwijs
  • Nederlands

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Maintenance manager' jobs in Roeselare - Tielt meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.