Terug naar zoekresultaten
Accent

Autotechnieker

Accent | Oost-Vlaanderen | Voltijds

Nog 3 dagen om te solliciteren

Bij hen kan u terecht voor onderhoud en herstelling van alle merken ook tijdens de wettelijke garantieperiode. Voertuigfabrikanten mogen hun garanties niet meer afhankelijk maken van onderhoud of reparatie binnen hun dealernetwerk of aan het gebruik van hun eigen merkonderdelen.

Dat zegt ook de wet: sinds 2010 moeten consumenten voor onderhoudsbeurten of reparaties gebruik kunnen maken van elk erkend herstelbedrijf zowel tijdens de wettelijke garantieperiode als tijdens verlengde garanties. Zij bieden deze betrouwbare service door hen ervaren monteurs. Zij scholen hun bij en gebruiken ultramoderne testapparatuur zodat ze de juiste diagnose kunnen stellen.

Autotechnieker

Functieomschrijving

Je staat in voor de technische voorbereiding van nieuwe wagens. Je kan zelfstandig onderhoudstaken uitvoeren. Je kan vlot werken met de diagnosecomputer (kennis elektriciteit is een MUST). Vervolgens denk je pro-actief mee aan oplossingen en spoort eventuele fouten op. Orde en netheid is voor jou ook een prioriteit.

Profiel

Het spreekt voor zich dat je een passie hebt voor wagens! Enige ervaring in een garage is een pluspunt. Je bent een enthousiaste medewerker en je werkt graag nauw samen met het team.
Je beschikt ook over de juiste werkmentaliteit. Stiptheid en flexibiliteit zijn vaardigheden die bij jou aansluiten. Indien je part-time wenst te werken is dit ook bespreekbaar.

Aanbod

Deze garage kiest voor zekerheid:
  • de beste onderdelen
  • het recentste diagnosemateriaal
  • bijscholingen van de werknemers
  • open communicatie met de klanten en medewerkers

Interesse?

VG13/BUO
Oost-Vlaanderen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 3 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Nederlands

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Bouwkunde' jobs in Oost-Vlaanderen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.