Terug naar zoekresultaten
Accent

automechanieker

Accent | Meerdere regio's | Bepaalde duur, Voltijds

Onze klant is een garagebedrijf regio Ternat en wordt gekenmerkt door zijn familiale echter uiterst professionele manier van aanpak. Elke klant van Jan met de pet tot CEO van een grote internationale organisatie wordt op een even klantvriendelijke manier verder geholpen.

Als verdeler van een merk dat een toonaangevende rol speelt bij de ontwikkeling en productie van milieuvriendelijke auto's is het voor onze klant van essentieel belang een team uit de bouwen die er dezelfde waarden op nahoudt.

automechanieker

Functieomschrijving

Als Automechanieker: ? Sta je in voor het onderhoud en de herstellingen van voertuigen zoals auto?s vrachtwagens ? ? Zorg je voor het regelmatig nazien en controleren van remmen banden motor lichten enz. ? Stel je diagnoses en op basis daarvan herstel je het voertuig en doe je de afstelling. Hiervoor maak je ook gebruik van de gegevens van de constructeur of van de aanwijzingen van jouw baas. ? Bouw je elektrische en elektronische opties in spoor je daarvan eventuele defecten op en herstel je deze. ? Herstel monteer en vervang je banden. ? Ververs je olie en smeer je een voertuig. ? Voer je grondige controles uit op de motor koppeling versnellingsbak aandrijving ophanging remmen en chassis en herstel je deze. ? Herstel je verschillende systemen zoals klimaatregeling ABS airbags ? ? Sta je in voor het inbouwen controleren en afstemmen van LPG-installaties. ? Spoor je storingen op met gebruik van test- en diagnoseapparatuur. ? Onderhoud je systemen voor airconditioning in voertuigen. ? Vervang je autoruiten indien nodig.

Profiel

  • Je hebt een diploma Automechanica en/of beschikt over de nodige ervaring.
  • Je hebt een positieve ingesteldheid.
  • Je bent leergierig.

Aanbod

We zijn altijd op zoek naar nieuwe monteurs op niveau 2 3 of 4. Natuurlijk heeft u ervaring nodig maar bij ons krijgt u ook de kans om uw kennis te vergroten door middel van unieke trainingen en ontwikkelingstrajecten. Ook komt u geregeld buiten de werkplaats om met klanten te praten en te achterhalen wat hun probleem is. Vanuit het principe dat de klant altijd op de eerste plaats komt zoekt u dan de beste oplossing. U biedt aan iedereen een geweldige service zowel aan klanten als collega?s en alles dat u doet is van de hoogste kwaliteit. U bent stipt en leeft de regels met betrekking tot veiligheid en gezondheid nauwgezet na. Het resultaat is een mooie ervaring voor u uw team en uw klanten.
Brussel,Vlaams-Brabant,West-Vlaanderen,Limburg,Henegouwen,Luxemburg,Waals-Brabant,Oost-Vlaanderen,Antwerpen,Namen,Luik

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Bepaalde duur
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Bouwkunde' jobs in Brussel, Vlaams-Brabant, West-Vlaanderen, Limburg, Henegouwen, Luxemburg, Waals-Brabant, Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Namen, Luik meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.