Terug naar zoekresultaten Vorige

13 van 15

Volgende

AUTOMATISATIE TECHNIEKER | SIEMENS S7 | COSMETICA | PROGRAMMATIE

Manpower | Herentals | Voltijds

Nog 7 dagen om te solliciteren


Manpower Permanent Placement is de selectiedivisie die zich engageert in het ondersteunen van sterke technische profielen in het ondernemen van de volgende stap in hun professionele carrière. Ik ben Simon Coolen en sta er voor open om samen met jou de mogelijkheden - enkel vaste betrekkingen - te bekijken richting De Kempen. Moet je je eerste stappen in de techniek of bouw nog zetten of heb je reeds een mooie bagage verworven? Wij kunnen ongetwijfeld iets voor elkaar betekenen!

Je zal aan de slag gaan bij een internationale topfabrikant binnen de cosmetica. De plant te Oevel kent nu reeds een grote omvang en tegen 2020 gaat er nog sterk geïnvesteerd worden waardoor onze klant op heel wat aanzien kan rekenen. Investering gaat vaak gepaard met een personeelsgroei en om die reden nemen ze ook jouw kandidatuur graag in overweging. Dit voor de functie van PLC-technieker in een 2-ploegensysteeml.

AUTOMATISATIE TECHNIEKER | SIEMENS S7 | COSMETICA | PROGRAMMATIE

Functieomschrijving


Als PLC-technieker zal je deel uitmaken van een divers technisch team. Waar je collega's gespecialiseerd zijn in de mechanica of elektriciteit, zal jij jezelf profileren als expert op vlak van automatisatie en PLC. In geval van technische storingen ga je kijken welk probleem zich herhaaldelijks voordoen. Indien dit softwaregerelateerd is ga je aanpassingen doen in het systeem. Je bent dus in staat PLC's te programmeren. Kennis van Siemens S7 is essentieel, kennis van andere PLC-systemen (vb. Omron) is mooi meegenomen.

Profiel


Je hebt een technisch opleiding genoten en weet dit bij voorkeur aan te vullen met een eerste werkervaring. Heb je deze nog niet? Stel je alsnog kandidaat en dan bekijk ik graag voor jou de opties. Je zal in aanraking komen met zeer specifieke storingen. We zoeken dan ook iemand die out of the box kan denken en die niet stopt totdat voor het probleem een gepaste oplossing is gevonden.
Gezien je bij pannes snel moet kunnen optreden, verwachten we dat je kan werken onder een gezonde dosis stress en dat je resultaatgericht denkt en werkt.
Teamplay en hands-on motivatie zijn een evidentie.

Aanbod


Je krijgt een onmiddellijk vast contract en komt terecht in een professionele firma die zijn medewerkers door middel van training tot een nog hoger niveau tilt.

Je wordt beloond met een competitief salarispakket alsook een boeiende, gevarieerde en inspirerende werkervaring. Naast je brutoloon zal je ook verzekeringen en maaltijdcheques krijgen? Het feit dat je in de cosmeticasector terecht komt maakt dat je uiteraard ook aan voordelig tarief van diverse parfums kan geraken.

Zie jij jezelf volledig passen binnen dit profiel en twijfel je er niet aan dat onze klant jou nodig heeft, neem dan gerust contact op! Interesse? Stuur je cv naar simon.coolen@manpower.be , bel me op: 0479 35 03 32 of PM me via LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/simoncoolen/


Trefwoorden: cosmetica, technieker, technicus, onderhoud, productie, storing, mechanica, elektriciteit, PLC, automatisatie, robotica, automation, Siemens S7, Omron, Tia Portal, ploegen, elektromechanica
Deze vacature vindt u ook op de Manpower site. U versnelt de verwerking van
uw kandidatuur door u in te schrijven op onze site en via dit kanaal op deze
advertentie te reageren. Bovendien kan u er een kijkje nemen in onze rijk
gevulde online vacaturebank.
Kopieer de functietitel hier op deze site (enkel de tekst - of een stuk
ervan - vóór het koppelteken, dus geen referentienummer).
Ga nu naar onze
site www.manpower.be en kies uw taal. Klik vervolgens op Vacatures. Plak
de gekopieerde functietitel in het veld Of geef een functietitel in en
klik op Zoek!. U vindt nu uw gekozen vacature.
Veel succes !
Manpower Online

Interesse?


REF : 7663903

HOFKWARTIER 26
2200 HERENTALS
BELGIE

Telefoon:+32 1 425 96 70
Herentals

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Meer weten over Manpower?

Volg dit bedrijf

MANPOWER 

 

Visie

Onze visie is eenvoudig: leider zijn in het creëren en aanleveren van innovatieve werkoplossingen en diensten, zodat de bedrijven die we helpen en de mensen die we plaatsen op hun beurt leiderschap verwerven in de steeds evoluerende wereld van werk.

Kernwaarden van deze visie zijn mensen, kennis en innovatie.

Geschiedenis

Vanaf de opening van het eerste interimkantoor in Milwaukee in de VS in 1948, tot de oprichting en uitbouw van onze vier merken als antwoord op de Human Age: ManpowerGroup zet al meer dan 65 jaar de krijtlijnen uit in de veranderende wereld van werk en HR.

Facts & figures

ManpowerGroup is één van de wereldspelers op het vlak van HR. Met vestigingen in niet minder dan 82 landen, 27.000 werknemers en 400.000 klanten zetten we wereldwijd 348 mensen aan het werk… per minuut! Zo zorgen we onafgebroken voor innovatieve oplossingen in de wereld van werk.

Manpower

Gemeenschappenlaan 110, 1200 Woluwe-Saint-Lambert

Routebeschrijving
Grotere kaart weergeven
Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 7 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs
  • Nederlands

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Elektrotechniek' jobs in Herentals meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.