Terug naar zoekresultaten Vorige

4 van 24

Volgende

AUTOMATION MES ENGINEER

HAYS Engineering Kortrijk is voor een internationaal sterk bedrijf op zoek naar een automation engineer met kennis van MES. Je zal projecten uitwerken voor verschillende vestigingen met een Europese scope.

Via Hays

Staat vanaf vandaag op Jobat.be

? Automation engineer MES platformen
? Master of industrieel ingenieur
? Kennis of ervaring met MES

AUTOMATION MES ENGINEER

Functieomschrijving

In de job als automation MES engineer maak je deel uit van het centrale automation team dat voor verschillende plants in Europa projecten realiseert. Per project sta je in voor de analyse en het bepalen van de noden in overleg met de betrokken partijen en ontwikkel je innovatieve oplossingen op maat. Daarna zorg je voor de programmatie, eventueel in samenwerking met externe leveranciers en denk je actief na over verdere verbeteringen die de plant verder richting Industry 4.0 leiden. Ook bij het testen en uitrollen van de systemen ben je nauw betrokken. Het betreffen innovatieve projecten (nieuwe machines, optimalisaties) omtrent MES en automatisatie waarbij de firma sterk inzet op nieuwe technologieën en standaardisatie binnen de verschillende Europese plants. Je bent ongeveer 10% van je tijd in het buitenland (telkens korte verplaatsingen).

Profiel

HAYS Engineering zoekt voor deze job een master of industrieel ingenieur met kennis van automatisatie en MES. Idealiter heb je reeds gewerkt met GE plant applicaties of ben je sterk geïnteresseerd in deze toepassingen. Door je analytische en ondernemende ingesteldheid voorzie je proactief oplossingen. Verder ben je communicatief, dit in het Nederlands en Engels, en bereid tot korte buitenlandse verplaatsingen.

Aanbod

Deze internationale onderneming biedt een gevarieerde, sociale job waarbij een aantrekkelijk loonpakket hoort (met uitgebreide extralegale voordelen). Je komt terecht in een technisch uitdagende omgeving waar de medewerkers centraal staan.

Wil je je expertise in MES verder uitbouwen bij een internationaal bedrijf dat innovatieve projecten heeft? Solliciteer online of neem contact op met Melanie D'Huyvetter van Hays Engineering Kortrijk via 0470 19 40 20.

Roeselare - Tielt

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 39 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Industriële automatisering, PLC programmeur
  • Sector: Industrie en Machinebouw
  • Roeselare - Tielt
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Industriële automatisering, PLC programmeur' jobs in Roeselare - Tielt meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.