Terug naar zoekresultaten

1 van 10

Volgende

AUTOMATION ENGINEER

Voor een KMO die deel uitmaakt van een internationaal gerenommeerd bedrijf is Hays Engineering op zoek naar een automation engineer.

Hays | Moeskroen | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 27 dagen op Jobat.be

Je zal de verdere ontwikkeling van de productiesite in Komen-Waasten helpen coördineren op vlak van automatisatie en elektriciteit.

? Expertise in projectmanagement in elektrische automatisatie (A-Z)
? Oplossingsgericht met een sterke strategische visie
? Goed georganiseerd en stressbestendig


AUTOMATION ENGINEER

Functieomschrijving

Als automation engineer ben je expert in automatisatie en volg je de nieuwe projecten gedurende het volledige technische proces van dichtbij op (besturingskasten, instrumentatie, PLC, etc.) alsook deze betreffende de modernisering van geautomatiseerde apparatuur. Hierbij rapporteer je rechtstreeks aan de operations en de maintenance manager. In jouw takenpakket liggen heel wat verantwoordelijkheden; je analyseert specifieke behoeften van geautomatiseerde productie, beslist welke apparatuur waar en hoe kan worden ingezet en schrijft de specificaties van nieuwe projecten uit. Je houdt toezicht op de installatiefases van de projecten en ziet toe op de contractuele verplichtingen van onderaannemers. Verder controleer je de werkbudgetten om de rendabiliteit op lange termijn te kunnen garanderen. Bij storingen kan je rekenen op de ondersteuning van een technisch onderhoudsteam die jij met jouw expertise aanstuurt. Vanuit jouw ervaring denk je mee om oplossingen aan te reiken bij verschillende problemen met zaken als frequentieregelaars, PLC, compressoren, HVAC-eenheden, …

Profiel

Hays Engineering zoekt voor deze job een industrieel ingenieur of bachelor in de elektromechanica met reeds een sterke operationele ervaring in het beheer van elektrische automatisatieprojecten in de industriële sector. Naast het Nederlands ben je in staat om in het Frans te communiceren met jouw onderhoudsteam en directe collega's. Je bent creatief en volhardend wanneer je productie gerelateerde uitdagingen voorgeschoteld krijgt. Je beschikt over people skills en bent een uitstekende communicator die duidelijke instructies weet over te brengen. Ten slotte ben je aanwezig bij bepaalde afkoppelingsmomenten die elk jaar op specifieke periodes worden gepland en heb je regelmatig permanentie dienst.

Aanbod

Bij deze groeiende firma krijg je een multidisciplinaire functie aangeboden met een sterke verantwoordelijkheid waarbij teamwork wordt gecombineerd met zelfstandig werk. In ruil voor je expertise en inzet kan je rekenen op een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met extra legale voordelen zoals maaltijdcheques, groepsverzekering en hospitalisatieverzekering alsook een bedrijfswagen.

Expert in jouw vak en interesse in een uitdagende job met veel verantwoordelijkheid? Verstuur dan snel je cv online naar Melanie D'Huyvetter van HAYS Engineering Kortrijk of neem telefonisch contact op via 056 25 80 50.

Interesse?

Hays Kortrijk
Melanie DHuyvetter
056230467
Budastraat 2, 8500 Kortrijk, Belgie
Moeskroen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 12 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Elektricien' jobs in Moeskroen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.