Terug naar zoekresultaten

Automation Engineer

371978310

Via AGO Jobs & HR

Nog 6 dagen om te solliciteren

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Automation Engineer

Functieomschrijving

Je bent verantwoordelijk voor de automatisatie en opstart van de geïnstalleerde opslag-transport en doseersystemen bij de klanten over heel Europa. Hierbij bereid je het project voor in Nazareth: configureren, programmeren van project specifieke functies en processen, testen van je software. Bij de klant ter plekke laad je het programma op, voer je kalibraties uit, doe je een fine-tuning van de software en geef je training aan de gebruikers. Gemiddeld reis je 30% van je tijd en ben je 70% binnen ter voorbereiding van je projecten. Eén opstart van een project duurt gemiddeld een week en wordt bij de opstart ook ondersteund door de Mechanical Engineer. In je rol als Automation Engineer hou je rekening met budgetbewaking, respect voor levertijden, het doorvoeren van efficentiëverbeteringen, kwaliteitsopvolging en klanttevredenheid. Je verleent assistentie op vlak van Service na verkoop, telesupport in jouw kennisdomein 'automatisatie', waarbij je 1 maal om de 6 weken over dag permanentie verzorgt naar de klanten en aansluitend in die week na de werkuren. Je werkt nauw samen met de collega's van de Engineeringafdeling, waar je op termijn een rol kan spelen in fundamentele ontwikkelingen. Je rapporteert aan de verantwoordelijke Engineering & Projects.

Profiel

- Je bent in het bezig van een technisch diploma op Bachelorniveau of op Master niveau in de richting Elektromechanica of Automatisatie of aanverwanten.
- Je ben iemand die ervan houdt om geregeld in Europa te reizen.
- Je hebt bij voorkeur een eerste relevante ervaring in PLC-programmatie, batch-applicaties of visualisatiesystemen. Je hebt hierbij een sterke affiniteit met object georiënteerd programmeren en je denkt voortdurend in termen van standaardisatie.
- Je werkt graag samen in team en ook graag autonoom, je drukt je goed uit in het Nederlands, Engels en Frans.
- Je werkt graag klantgericht, bent analytisch ingesteld en hebt een sterke zin voor initiatief. Door jouw creativiteit en flexibiliteit sta je open voor vernieuwing en verbetering.

Aanbod

Je komt terecht in een professionele omgeving waarbij je in eerste instantie kan terugvallen op de knowhow en jarenlange ervaring van jouw enthousiaste collega's. Je krijgt een competitief salarispakket aangevuld met diverse extra legale voordelen. Kans op vast na een geslaagde interimperiode.
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 6 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Bouwkunde' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.