Terug naar zoekresultaten Vorige

8 van 28

Volgende

AUTOMATION ENGINEER

HAYS Engineering Kortrijk is voor een sterk en ambitieus productiebedrijf uit Menen met een eigen een engineeringafdeling op zoek naar een automation engineer.

Via Hays

Nog 4 dagen om te solliciteren

Je zal mee vorm geven aan investeringsprojecten en krijgt daarbij de kans om initiatief te nemen!

? Project engineer automation
? Bachelor of master elektromechanica of automatisering
? Hoogtechnologische projecten

AUTOMATION ENGINEER

Functieomschrijving

Als projectingenieur automatisatie maak je deel uit van een team van 3 automation engineers en rapporteer je aan de engineering manager. Er staan momenteel heel wat uitdagende projecten voor de deur waarbij je onder andere meewerkt aan de implementatie van een geautomatiseerd hoogbouwmagazijn, de revisie van een volledige machine en een nieuw transportsysteem. Door een geplande verhuis zullen er nog heel wat leuke projecten en optimalisaties bij komen. Daarnaast voer je technische interventies uit in productie wanneer de techniekers het niet kunnen oplossen en zorg je voor het continu updaten van de automatiseringsprocessen. Bij dit alles wordt veel aandacht geschonken aan duurzaamheid en veiligheid.Profiel

Hays Engineering zoekt voor deze vacature een bachelor of master met zeer goede kennis van automatisatie, frequentiesturingen e.d. Je hebt minstens een eerste ervaring binnen automatisatie (er wordt gewerkt met Siemens en Beckhoff PLC's) en bent sterk in plannen en organiseren. Je kan een project tot een goed einde brengen en houdt van werken in een dynamische omgeving. Belangrijk zijn een gezonde drive en een positieve ingesteldheid.

Aanbod

Deze sterke productiefirma is financieel gezond en heeft verschillende vestigingen. Men biedt een uitdagende job waarbij je de kans krijgt om opleidingen te volgen en vakbeurzen te bezoeken. Je komt in een dynamisch team terecht en kan rekenen op een competitieve verloning (met o.a. maaltijdcheques en een groeps- en hospitalisatieverzekering).

Interesse is een uitdagende, projectmatige job binnen automatisatie in regio Menen? Solliciteer online op deze job of neem contact op met Melanie D'Huyvetter van HAYS Engineering Kortrijk via 056 25 80 50.

Ieper

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 4 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Industriële automatisering, PLC programmeur
  • Sector: Industrie en Machinebouw
  • Ieper
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Industriële automatisering, PLC programmeur' jobs in Ieper meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.