Terug naar zoekresultaten

Autocad tekenaar - Regio Gent

459893580

AGO Jobs & HR | Wondelgem | Interim, Voltijds

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Autocad tekenaar - Regio Gent

Functieomschrijving

oor onze klant te Eeklo, zijn we op zoek naar een tekenaar. Onze klant is Belgisch marktleider, gespecialiseerd in zware staalconstructies, zoals de bouw van bruggen, viaducten, sluisdeuren en staalskeletstructuren. Als tekenaar ga je aan de slag met het 3D-programma Tekla en heb je een uitgebreid takenpakket. Als eerste sta je in voor de initiatie en opvolging van de uitvoeringsdossiers van zeer uiteenlopende staalconstructies. Je maakt hierbij de materiaalbestellingen op, bereidt het productiedossier voor de werkplaats en het montagedossier voor de werf voor en stelt tenslotte de eindafrekening op. Als tweede luik ben je verantwoordelijk voor de montagetekeningen en de werkhuistekeningen. Hierbij modelleer en detailleer je de staalconstructies driedimensionaal, waarbij je met oog voor detail deze tekeningen vorm geeft. De uitwerking van de montagetekeningen zijn divers. Dit kan gaan over bruggen, sluisdeuren, hoogbouwprojecten, etc. waarbij je ook instaat voor de opvolging van de technische vragen m.b.t. de montage. Hiernaast ben je het aanspreekpunt tussen de productieleider, de werfleider en het tekenbureau en rapporteer je zelf aan het hoofd van de tekenkamer. Tijdens je opdracht werk je in nauw overleg samen met de projectleider, de projectingenieur en je collega's tekenaars. Zij staan steeds ter beschikking om jou in te wijden in de fascinerende wereld van bruggen, sluisdeuren en hoogbouwprojecten.

Profiel

Je hebt een diploma A2 mechanica of graduaat bouwkunde/mechanica en hebt reeds een eerste werkervaring als tekenaar achter de rug.
Je bent een goede teamplayer en toont een volledige inzet om de opdrachten vlot en nauwgezet af te werken.
Kennis van Autocad, MS-Word en MS-Excel zijn een meerwaarde.
Een goede kennis van Frans en Engels is een pluspunt.

Aanbod

De klant biedt een competitief salarispakket, met een aantal extra-legale voordelen, in lijn met je toegevoegde waarde en potentieel. Je komt terecht in een technisch gevarieerde en technologisch uitdagende job in een boeiende werkomgeving. Interesse? Stuur dan graag jouw persoonlijk CV naar gent.technics@ago.jobs of bel naar 09 374 61 33 voor meer informatie.
Deze job wordt niet langer aangeboden.

Andere jobs bij AGO TECHNICS

Alle jobs Tekenaar bouw

Populaire jobs in Tekenaar bouw:

Interessante jobs elke week in je mailbox? Vervolledig je cv op Mijn Jobat en schrijf je in voor Jobat Express.

Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Tekenaar bouw' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.