Terug naar zoekresultaten Vorige

10 van 24

Volgende

Ateliermedewerker Hydraulica - Regio Drongen - Mooie verloning!

458868253

AGO Jobs & HR | Wondelgem | Interim, Voltijds

Staat 30 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Ateliermedewerker Hydraulica - Regio Drongen - Mooie verloning!

Functieomschrijving

Voor onze klant te Gent is AGO Jobs & HR op zoek naar een monteur hydraulica. Als monteur bestaan je voornaamste taken uit het monteren/ het assembleren van hydraulische slangen, circuits, koppelingen, componenten? Hiernaast ben je ook verantwoordelijk voor het verzendklaar maken van bestellingen, het in ontvangst nemen/ opslaan van inkomende goederen, het uitvoeren van voorraadcontroles. Dit alles in functie van het leren vertrouwd raken met het materiaal en de klanten. Op termijn kan je binnen deze functie doorgroeien tot service technieker hydraulica. Heb je de hierboven vermelde taken onder de knie, dan bestaat de mogelijkheid om deel uit te maken van het service team die hydraulische herstellingen op locatie uitvoert, hydraulische herstellingen aan verscheidene machines en installaties. Wanneer je aan de slag gaat als service technieker, dan kom je ook terecht in een permanentiesysteem. Hier tegenover staat wel een mooie vergoeding.

Profiel

Je hebt een technische opleiding mechanica genoten en de hydraulische sector boeit je enorm. Ook schoolverlaters komen voor deze functie zeker in aanmerking. Belangrijk is dat je een gedreven en leergierig persoon bent met zin voor verantwoordelijkheid. Je hebt hiernaast oog voor kwaliteit, veiligheid, orde en netheid. Je beschikt over een rijbewijs B om eventueel op termijn als service technieker op de baan te gaan.

Aanbod

Na de interimperiode en een positieve evaluatie krijg je een vast contract aangeboden van onbepaalde duur. Je komt terecht in een internationale omgeving met vestigingen wereldwijd, waarvan 6 vestigingen in België. Ondanks deze internationale context heerst er binnen de firma een familiale structuur en sfeer. Je krijgt een voltijdse dagtaak met een mooie verloning en extra legale voordelen. Intern worden er ook verscheidene opleiding voorzien om je technische kennis up to date te houden. Interesse? Stuur dan graag jouw persoonlijk CV naar gent.technics@ago.jobs of bel naar 09 374 61 33 voor meer informatie.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Gent Technics
Liefkensstraat 35 C
9032 Gent Technics
Tel.: 09 374 61 33
Email: gent.technics@ago.jobs
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 20 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Technicus (elektro)mechanica' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.