Terug naar zoekresultaten

Atelier-technieker - hoogtechnologische omgeving - dagwerk

368530769

Via AGO Jobs & HR

Staat 2 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Atelier-technieker - hoogtechnologische omgeving - dagwerk

Functieomschrijving

Heb jij een passie voor de montage/installatie van hoogtechnologische apparatuur? Voor een familiebedrijf/KMO actief in de automotive industrie, gelegen te Deinze is AGO Technics op zoek naar een technieker in het atelier. Het betref een nieuwe functie die zich situeert tussen monteur en service technieker, waarbij het aspect van buitendienst afwezig is. Het doel van de functie is een installatie van begin tot einde opstellen, alle onderdelen in overweging nemend. Je zal dus niet enkel bezig zijn met je handen, denkwerk is ook nodig! Je specialiseert je in de verschillende keuringsinstallaties die gebruikt worden in de auto-industrie. Je staat te trappelen op je benen om onderstaande taken in de atelier uit te voeren: - Je staat in voor de opstart van diverse installaties (je zet de constructie op, monteert alles, doet de bekabeling,..); - Je stelt verschillende mechanische, elektrische én elektronische constructies op; - Je kan diverse hoogtechnologische installaties die gebruikt worden voor het afstellen van auto-onderdelen monteren, afhankelijk van de vraag en vereisten van de klant; - Je leest technische tekeningen alsof je een boek leest; - Jaarlijks voer je controle uit op de meetmiddelen die worden gebruikt bij het afstellen van de auto-onderdelen; - Voor alle installaties verzorg je de eindcontrole door een checklist te overlopen en te controleren of alles wel klopt; - Je biedt hulp aan je collega's van de productie waar nodig en bent dus multi-inzetbaar.

Profiel

Om al deze taken goed uit te voeren zijn er enkele vereisten opgesteld:
- Je bent in het bezit van een A2-diploma in de elektromechanica;
- Indien een onuitputtelijk grote interesse voor techniek toont, in al zijn aspecten (elektrische, mechanische, elektronica...) kom je ook in aanmerking;
- Je bent niet snel af te leiden, je hebt m.a.w. een goed concentratievermogen;
- Je werkt nauwkeurig en ordelijk;
- Tot slot ben je loyaal, gedreven, collegiaal, professioneel en leergierig.

Aanbod

Natuurlijk sta je er niet alleen voor. Gedurende jouw volledige opleiding van ongeveer 3 maanden om alle installaties en het productgamma te leren kennen, word je begeleid en gesteund door de productieverantwoordelijke.
Ook na de opleiding kan je nog steeds bij deze persoon terecht want een volledige inwerking in de producten zal snel een jaar duren. Daarnaast kan je ook altijd op de andere collega's rekenen!
Je komt terecht op de binnendienst van het atelier. Uitzonderlijk ga je met de service techniekers mee op de baan.

De firma bestaat al 50 jaar met ongeveer 42 werknemers in totaal en heeft een wereldwijd klantennetwerk. Je komt terecht in een team van ongeveer 8 werknemers met een hoge anciënniteit. Ze delen met alle plezier hun kennis met jou!
Je werkt in glijdende daguren en in een 39-uren week, je start tussen 7u30 en 9u en stopt na 16u. Op vrijdag kan vroeger worden gestopt als je aan je 39 uren zit.
Dit betekent ook dat je 5 ADV-dagen per jaar opbouwt die worden uitbetaald.
Het bedrijf is gedurende twee weken gesloten in de zomer (laatste week van juli en eerste week van augustus) en één week met kerst. Gedurende de sluiting is er wel permanentie voorzien (voornamelijk door de service techniekers) om o.a. leveringen te ontvangen.
De firma besteedt aandacht aan een goede sfeer tussen de werknemers door bijvoorbeeld om de twee jaar op daguitstap te gaan met de familie en kinderen.
Elk jaar is er een nieuwjaarsreceptie, de laatste dag voor het collectief verlof in de zomer organiseren ze een barbecue en met kerst gaan ze samen gaan eten.

Spreekt dit takenpakket jou aan en voldoe je aan de vereisten om in aanmerking te komen?
Stuur dan als de bliksem een mailtje naar gent.technics@ago.jobs met jouw cv of bel 09/374.61.33!
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 26 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Industriële automatisering, PLC programmeur
  • Sector: Auto
  • Wondelgem (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Industriële automatisering, PLC programmeur' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.