Terug naar zoekresultaten
Albert Heijn – Peeters-Govers

Assistent Winkelmanager

met ambitie

Via Albert Heijn – Peeters-Govers

Groep Peeters-Govers is al meerdere decennia succesvol in retail en FMCG. Als grootste, familiale franchisenemer van Albert Heijn, bouwden we naam en faam op in de retailmarkt. Doorheen de jaren kenden we een gestage, structurele groei. Recentelijk openden we ons nieuwe filiaal in Wemmel. Dit brengt onze teller op 5 succesvolle winkels. Om onze ambitie verder kracht bij te zetten, openen we in 2018 nog Albert Heijn-vestigingen, o.a. in Zaventem en Ternat.
Uiteraard zijn onze successen enkel mogelijk dankzij de inzet en daadkracht van onze medewerkers. Zij krijgen bij ons alle kansen om hun loopbaan uit te bouwen en samen met ons te groeien. Wij verwelkomen dan ook graag nieuwe collega’s met ambitie die mee hun schouders willen zetten onder ons verhaal.
Voor de opening van de nieuwe vestigingen in Ternat kijken we dan ook uit naar een gedreven (m/v) Assistent Winkelmanager met ambitie.
 

Assistent Winkelmanager

Functieomschrijving

Als rechterhand van de Winkelmanager bouw je samen het filiaal uit tot een succesverhaal! Dankzij je gedrevenheid en inzet neem je een voorbeeldrol op in de winkel en zorg je samen met het management voor een vlotte organisatie en aansturing van de supermarkt. Albert Heijn en Groep Peeters-Govers staan voor hoogstaande kwaliteit en klantgerichte service. Je laat de nieuwe winkel op deze vlakken uitgroeien tot een referentie waarbij jouw initiatieven en proactieve acties de echte sleutels tot het succes zijn.
Al doende leer je ook de knepen van het ‘Retail management-vak’ zodat je naast je functie niet alleen een volwaardige back-up bent van de Winkelmanager, maar op termijn mogelijk ook jouw eigen vestiging onder je hoede kan nemen. Zo leer je o.a. het dagelijks coachen van een team medewerkers, efficiënte planningen opmaken rekening houdend met procedures en prestatie-indicatoren en vanzelfsprekend  het commercieel uitbouwen een winkel.

Profiel

Ben jij één van onze toekomstige sterkhouders?
Dan heb je bij voorkeur een Bachelor- of Masterdiploma. Je bent gedreven om je schouders te zetten onder de uitbouw van een nieuw winkelpunt en uit te groeien tot een ware ‘retail-professional’. Jouw klantgerichtheid, gedrevenheid en commercieel enthousiasme werken dan ook aanstekelijk. Een eerste werkervaring is een pluspunt maar geen must. Belangrijker zijn zin voor initiatief en een sterk verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent hands-on, een natuurlijke leider, flexibel en administratief vaardig.

Aanbod

Wat mag je verwachten?
Je komt terecht in een groeiende en ambitieuze familiale groep waar men vertrouwen heeft in je kunnen. Je kan rekenen op een sterke teamgeest en waardering voor je inbreng en initiatief. Je krijgt de kans om mee uit te groeien tot het gezicht van een sterk merk. Zo bieden wij reële doorgroeikansen. Uiteraard kan je rekenen op een competitief verloningspakket.
Deze job wordt niet langer aangeboden.

Andere jobs bij Goelen Personeelsadvies

Alle jobs Store management

Populaire jobs in Store management:

Interessante jobs elke week in je mailbox? Vervolledig je cv op Mijn Jobat en schrijf je in voor Jobat Express.

Asse

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

  • Functietype: Store management
  • Sector: Distributie en Retail
  • Ternat (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Minstens 2 jaar ervaring
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Store management' jobs in Asse meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.