Terug naar zoekresultaten Vorige

2 van 54

Volgende

Assistent warehouse-manager m/v

Charles Distributie | Wommelgem | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 29 dagen op Jobat.be

Cock’s Vleeswaren is een belangrijke producent en distributeur van fijne vleeswaren, salades en bereide gerechten. Het ruime assortiment wordt verdeeld aan veeleisende supermarktketens, slagers, bakkers en speciaalzaken. Met het consumentenmerk Charles is een belangrijke marktpositie verworven in het vers voorverpakt segment van charcuterie en salades.

Voor onze vestiging te Wommelgem zijn wij op zoek naar :

Assistent warehouse-manager m/v

Functieomschrijving

In ons magazijn worden voedingsartikelen opgeslagen. Als assistent warehouse manager sta je in voor de operationele opvolging van de werking van het magazijn en adviseer je de manager met het oog op een vlotte en correcte dienstverlening. Je treedt op als aanspreekpunt bij problemen en je komt zo snel mogelijk tot een oplossing, waarbij organisatie, veiligheid, orde en netheid belangrijk zijn.

Je volgt de logistieke transacties op met het oog op het correct opslaan en beheren van de voorraad, zowel fysiek als administratief. Je geeft feedback naar de betrokken partijen en je bent continu bezig met het verbeteren en bijsturen van bestaande processen en je ziet erop toe dat die correct worden uitgevoerd.

Je werkt in een wisselend werkrooster waarbij je de ene week 4 dagen in nachtdienst werkt en de andere week 5 dagen in dagdienst.

Profiel

Je beschikt over een bachelor diploma en kan een technisch inzicht aantonen vanuit jouw ervaring. Een vlotte kennis van Nederlands en de werking van werkplaatsen/magazijnen is een must. Je hebt ervaring met het gebruik van Microsoft Office pakketten (Excel, Word, Outlook...). Je beschikt over leiderschapscapaciteiten en een sterk probleemoplossend vermogen. Vlotte communicatie en rapportering, alsook zin voor initiatief en een zekere zelfstandigheid zijn cruciaal.

Aanbod

Een boeiende en afwisselende voltijdse job in een no-nonsense werkomgeving. Je krijgt de kans om samen met je collega’s het verschil te maken, je te onderscheiden door creativiteit, innovatie en duurzaamheid. Kansen tot persoonlijke groei én een betrokken management.

Interesse?

Interesse ? Mail je CV naar chantal.eeckman@charles.eu
 
Antwerpen & Haven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 10 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Magazijnbeheer' jobs in Antwerpen & Haven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.