Terug naar zoekresultaten
Colruyt Group

Assistent wagenpark aflevering wagens

Assistent wagenpark aflevering wagens

Colruyt Group | Halle | Onbepaalde duur, Voltijds

Colruyt Group telt meer dan 29.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers.

Assistent wagenpark aflevering wagens

Functieomschrijving

Dankzij jouw administratieve ondersteuning loopt alles op wieltjes bij de afdeling Rollend Materieel van Colruyt Group. Je beheert de hele papierwinkel van het wagenpark en zorgt zo dat de job van je collega’s bij Colruyt Group vlot blijft gaan.

Je controleert elke nieuw geleverde bedrijfswagen tot in de puntjes. Correcte kleur, bandenmaat, opties… Afspraken vastleggen, en het overhandigen van bedrijfswagens zijn jouw verantwoordelijkheid. Je maakt collega’s wegwijs in hun nieuwe bedrijfswagen zodat ze met een gerust hart kunnen vertrekken. Een gezonde dosis interesse in wagens is dus zeker een pluspunt.

Verder overleg je voor het beheer van het wagenpark regelmatig met de leveranciers en hou je de bestelgegevens up-to-date. Je bestelt nieuwe dienst- en bestelwagens, vraagt nummerplaten aan, regelt de verzekering, zorgt voor inrichtingen … tot alles in orde is voor de aflevering. Geen enkel detail ontsnapt zo aan je aandacht.

Daarnaast zorg je ook voor een correcte opmaak en verwerking van de facturen.

Je werkt in Halle.

Profiel

 • Kennis en ervaring - Je hebt een goede administratieve achtergrond dankzij je bachelorstudies of gelijkwaardige werkervaring.
 • Oplossingsgerichtheid – Je kan een situatie rationeel benaderen en de nodige stappen ondernemen om resultaten te bereiken. Merk je een probleem op, dan bedenk je snel een oplossing.
 • Talenkennis – Je spreekt en schrijft vlot in het Nederlands en Frans. Dat is belangrijk omdat je dagelijks in de twee talen communiceert met interne medewerkers en leveranciers.
 • Klantgerichtheid – Je begrijpt de noden van klanten en vertaalt ze naar de juiste bestelling. Je volgt je dossiers ook stipt en correct op.

Aanbod

 • Variatie – Je hebt een heel uiteenlopend takenpakket, dus elke dag brengt nieuwe uitdagingen. Bovendien heb je veel interne en externe contacten. 
 • Ruimte voor initiatief – Bij Colruyt Group waarderen we het als je net dat stapje verdergaat. Spot je een opportuniteit die voordelig kan zijn voor je interne klanten of voor de werking van je afdeling? Hou je dan niet in om ideeën te lanceren! 
 • Ontwikkelingskansen – Dankzij onze interne opleidingen kan jij je hele carrière lang blijven groeien.
 • Aantrekkelijk loon – Boven op je loon krijg je tal van extralegale voordelen zoals maaltijdcheques en een hospitalisatieverzekering.
Deze job wordt niet langer aangeboden.

Andere jobs bij Colruyt Group

Alle jobs Administratief bediende

Populaire jobs in Administratief bediende:

Interessante jobs elke week in je mailbox? Vervolledig je cv op Mijn Jobat en schrijf je in voor Jobat Express.

Halle

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

Vereisten

 • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
 • Nederlands, Frans

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Administratief bediende' jobs in Halle meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.