Terug naar zoekresultaten

Assistent Terminal Manager

461056861

AGO Jobs & HR | Dudzele | Interim, Voltijds

Staat 17 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Assistent Terminal Manager

Functieomschrijving

Voor een firma in Zeebrugge gespecialiseerd in transport, zijn we op zoek naar een assistent terminal manager. U bent verantwoordelijk voor het aansturen van bedienden, (haven)arbeiders en derden die in opdracht werken van het bedrijf. U verzamelt, verwerkt en verspreidt informatie die nodig is om de dag/weekplanning te maken, u doet hiervan ook de administratieve afhandeling. U zorgt voor het beheer van het materiaal, machines en (bedrijfs)voertuigen die nodig zijn op basis van de planning. U bent verantwoordelijk voor de resultaten van de terminal, u beoordeelt operationeel rendement op basis van shiftrapporten, metingen en statistieken, u stuurt bij waar nodig. U voert permanent controles uit op de werkvloer. U werkt instructies uit in samenspraak met de terminal manager, u houdt toezicht op de werkprocessen. U maakt een kritische analyse van de schade- en arbeidsongevallen, indien nodig past u de werkprocessen aan. U werkt aan het preventie- en veiligheidsbeleid in samenspraak met de preventieadviseur(s), veiligheidsadviseur en de terminal manager. U gaat voortdurend op zoek naar verbeterpunten in samenspraak met de terminal manager en werkt (samen met andere diensten) voorstellen en aansluitend een actieplan uit. U bent bereid om in een beurtrolsysteem van permanentie te zijn.

Profiel

Opleiding bachelor niveau met voorkeur in de logistiek of gelijkwaardig door ervaring.
U bent een teamspeler, neemt graag initiatief en u bent administratief punctueel. Flexibiliteit, stressbestendigheid draagt u hoog in het vaandel. U weet werknemers steeds te motiveren en bent een problem solver.
Pc-vaardig zijn met een goede kennis van Excel, Word en Outlook.
Een goede kennis van het Engels is vereist, kennis van andere talen (Frans, Duits, ?) is een pluspunt.
U rapporteert aan de terminal manager.

Aanbod

Een voltijdse functie in een uitdagende havenomgeving met een uitgebalanceerd salarispakket met primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Zeebrugge
Kustlaan 168
8380 Zeebrugge
Tel.: 050 82 00 78
Email: zeebrugge@ago.jobs
Brugge

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 11 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Logistiek management' jobs in Brugge meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.