Terug naar zoekresultaten

Assistent teamleader (afdeling vers)

378375558

Via AGO Jobs & HR | Oostende | Interim, Voltijds

Staat 60 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Assistent teamleader (afdeling vers)

Functieomschrijving

U fungeert als de rechterhand en back-up van de teamleader en zorgt voor de opstart van het machinepark. U verzorgt de ontvangst van goederen en zorgt voor het vullen, ledigen, instellen en reinigen van de rookkasten. De zoutdosering van de zoutlijn en pekellijn controleren en de assistentie bij de proudctieplanning en opmaak personeelsplanning behoren eveneens tot uw takenpakket. U implementeert de kwaliteitsvoorschriften en HACCP regels en controleert de productierapporten en u houdt contact met de reinigingsploeg.

Profiel

U hebt een eerste werkervaring met het aansturen en coachen van een team, u bent flexibel naar werkuren en overuren en weekendwerk schrikken u niet af. Nederlands spreekt u vloeiend en u beheerst het Frans. U kan goed ooverweg met een verscheidenheid aan mensen en u bent een teamplayer met een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
U gaat geen uitdaging uit de weg en zoekt voor elk probleem een oplossing en u bent technisch aangelegd. Ervaring met een heftruck is een pluspunt maar niet noodzakelijk.

Aanbod

Het bedrijf bied u een uurloon verbonden met uw takenpakket in een veilige werkomgeving waar er een goede werksfeer heerst. Er wordt gezorgd voor een individuele begeleiding en opleiding.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Oostende
Mercatorlaan 17A
8400 Oostende
Tel.: 059 70 52 17
Email: oostende@ago.jobs
Brugge - Oostende

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 9 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Teamleader / meestergast / ploegleider' jobs in Brugge - Oostende meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.