Terug naar zoekresultaten
Accent

Assistent Shop Manager Regio Brugge

Accent | West-Vlaanderen | Voltijds

De winkel is modern en heeft een hedendaagse dames heren en kids collectie ter beschikking tegen betaalbare prijzen. Door de toegankelijkheid van de winkel en de ruime collectie kan het zeer druk worden op de werkvloer de tijd vliegt er voorbij.

Assistent Shop Manager Regio Brugge

Functieomschrijving

Verkopen is je passie. Als rechterhand van de Shop Manager coach je je team dagelijks op de vloer zodat ze vlot en vol zelfvertrouwen omgaan met de klanten. Je bent een expert in je vak en geeft je passie en kennis door aan jet team. Je test wekelijks de product - en merkenkennis. Je volgt de modetrends op de voet en laat je inspireren door onze collecties en merken. Team Je helpt de Shop manager bij het aanwerven van medewerkers die passen bij de onze waarden en competenties. Je voorziet mee het onthaal en de opleiding van zowel nieuwe medewerkers als van studenten. Je (her) kent de talenten van je team en helpt hen om ze verder uit te bouwen. Je bouwt mee aan een hecht en betrokken team waar ieder zich goed voelt en weet wat er verwacht wordt. Je geeft complimenten en staat open om deze ook te ontvangen. Je zorgt voor begeleiding en evaluaties van je medewerkers en studenten. Je ondersteunt je Shop manager bij het beheer van de winkel (administratie planningen uurroosters...). Met je enthousiasme en positiviteit inspireer en motiveer je je team op de vloer. Je zorgt mee voor een aangename sfeer in de sociale ruimte waar je medewerkers zich kunnen ontspannen. Je draagt steeds de onze waarden uit en geeft zelf het goede voorbeeld. Winkelmanagement Je houdt mee je focus op het behalen van targets en vertaalt deze in concrete uitdagingen voor het team (omzet conversie gemiddelde aantal stuks klantengegevens nps enz?). Je laat mee acties leven en maakt er samen met je team een commercieel succes van. Je stelt samen met de Shop manager actieplannen op met de juiste prioriteiten voor de verkoopcijfers. Je maakt mee positieplanningen en uurroosters op in functie van de klant -en goederenstroom kortom je zorgt voor een vlotte winkelorganisatie Je bent mee verantwoordelijk voor het voorkomen van diefstal en interne fraude. Je kijkt steeds kritisch naar je winkel. Je zorgt steeds voor een inspirerende winkel die uitnodigt om te kopen.

Profiel

? Klantgericht: Je zet van nature de klant steeds centraal en streeft naar een optimale klantenbeleving.

? Doen: Je pakt graag uitdagingen en opportuniteiten meteen aan met een enthousiasme dat anderen inspireert.

? Kritisch zijn: Je stelt dingen altijd in vraag met een kritische en open blik. Je zoekt graag naar opportuniteiten en stelt nieuwe ideeën voor om de klantenervaringen steeds te verbeteren.

? Continu ontwikkelen: Je kent je sterktes en zwaktes doordat je iemand bent die open staat voor feedback en hier ook iets mee doet. Je houdt ervan om jezelf te ontplooien op persoonlijk en vaktechnisch vlak en je helpt ook graag anderen om te groeien.

Je matcht met onze waarden doordat je iemand bent die positief in het leven staat en die getuigt van ondernemerschap enthousiasme teamspirit respect voor zichzelf en voor anderen fierheid en oprechtheid.

Aanbod

  • job optie vast na een succesvolle uitzendperiode
  • mooie verdienste
  • interne opleiding
  • personeelskorting
  • dynamische werksfeer
Deze job wordt niet langer aangeboden.
West-Vlaanderen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs
  • Nederlands

Aanbod

  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Sales support & administratie' jobs in West-Vlaanderen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.