Terug naar zoekresultaten

ASSISTENT-PROJECTLEIDER - OOK VOOR JUNIORS

* Industrieel Ingenieur of bachelor Bouw -Restauratie - Monumentenzorg
* Zeer goede kennis Nederlands, Engels

* Restauratie van monumenten

Via Hays Kortrijk

Staat 20 dagen op Jobat.be

Hays Construction Kortrijk is voor zijn klant, gespecialiseerd in restauratie van monumenten, op zoek naar een assistent-projectleider, die de projectleider rechtstreeks gaat ondersteunen.

ASSISTENT-PROJECTLEIDER - OOK VOOR JUNIORS

Functieomschrijving

In de functie van assistent-projectleider sta je in voor de dagdagelijkse opvolging van de werven. Je stuurt de ploegbazen en vakmannen aan op de werf. Hiernaast ben je verantwoordelijk voor de werf- en werkvoorbereiding, planning, kwaliteitsopvolging en veiligheid. Je woont werfvergaderingen bij ter ondersteuning van de projectleider. Je bent ongeveer 70% van je tijd op de werf; de rest van de tijd ben je op kantoor voor de wekelijkse vergadering / administratieve opvolging / overleg met de projectleider / …

Profiel

Hays Construction Kortrijk kijkt voor deze vacature uit naar een ervaren Industrieel Ingenieur of bachelor Bouw - Restauratie - Monumentenzorg. Schoolverlaters kunnen ook hun kans wagen. Je bent bereid om sporadisch binnen Europa te reizen. Verdere trefwoorden voor deze functie zijn: vlot, handig, praktisch, technisch sterk. Men kent je als een echte problem solver. Tot slot heb je sterke affiniteit met restauratie en renovatie.

Aanbod

Deze stabiele firma biedt je een uitdagende job tegen een mooi loonpakket met extralegale voordelen, afgestemd op jouw ervaring en kennis. Collegialiteit en een aangename werksfeer zijn voor deze onderneming zeer belangrijk.

Wil je verdere inlichtingen over deze job als assistent-projectleider? Ben je een teamplayer en heb je sterke interesse of ervaring in restauratie? Neem dan contact op met Marie De Keukeleere van Hays Construction Kortrijk op het nummer 0470/ 99 09 12 of solliciteer online.

Ieper

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 40 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Bachelor na Bachelor

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Projectleider' jobs in Ieper meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.