Terug naar zoekresultaten Vorige

13 van 65

Volgende

(ASSISTENT-)PROJECTLEIDER BOUW

Ben jij een ingenieur bouwkunde, met of zonder ervaring, en wil je meewerken aan grootschalige bouwprojecten zonder een nummer te zijn? Dan kan deze vacature bij een bouwbedrijf met een zeer gemoedelijke bedrijfscultuur wel iets voor jou zijn!

Via Hays Antwerpen

Staat 2 dagen op Jobat.be

* Projectleider of Assistent-Projectleider Bouwkunde
* Aannemer klasse 7 - renovaties en overheidsopdrachten
* Projecten Antwerpen - Gent - Brussel


Onze klant is een algemene aannemer klasse 7 en werkt mee aan uitdagende projecten. De aannemer werkt mee aan de bouw en renovatie van o.a. appartementen, kantoren, scholen, ziekenhuizen, sociale woningen, enz. De projecten zijn voornamelijk gelegen in de driehoek Antwerpen - Gent - Brussel.

(ASSISTENT-)PROJECTLEIDER BOUW

Functieomschrijving

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor de realisatie van 1 of 2 bouwprojecten. Je staat in voor de coördinatie en organisatie van de werf. Als spilfiguur sta je in contact met de opdrachtgever, onderaannemers, arbeiders etc. Je bewaakt de kwaliteit, veiligheid, timing en budget. Je werkt hoofdzakelijk van op de werven en wordt minstens 1 keer om de 14 dagen op kantoor verwacht. Je rapporteert aan de gedelegeerd bestuurder.


Profiel

Voor deze vacature van Projectleider zijn we op zoek naar kandidaten met een master industriële wetenschappen bouwkunde / industrieel ingenieur bouwkunde. Zowel kandidaten met relevante ervaring als pas afgestudeerde kandidaten komen in aanmerking. Afhankelijk van je ervaring start je als Assistent of Projectleider. Je werkt gestructureerd, bent hands-on en denkt probleemoplossend. Je neemt initiatief en ziet werk. Tot slot hecht je veel belang aan een goed klantencontact en bouw je relaties uit op lange termijn.


Aanbod

Je komt terecht bij een bouwbedrijf met een familiale sfeer en een standvastig team. In totaal werken er een 70-tal werknemers (incl. arbeiders) binnen een vlakke structuur. Als projectleider krijg je veel verantwoordelijkheid en vrijheid.

Interesse in deze job als (Assistent-)Projectleider Bouw? Solliciteer online of contacteer Sarah Peeters van HAYS Construction op het nummer 0498/17.66.05 of 03/202.79.72.

Antwerpen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 37 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Projectleider
  • Sector: Bouw, Bouwmaterialen en Immobiliën
  • Antwerpen
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Projectleider' jobs in Antwerpen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.