Terug naar zoekresultaten Vorige

23 van 47

Volgende

ASSISTENT-PROJECTLEIDER BIJ PROJECTONTWIKKELAAR (FT OF 4/5)

* Bachelor of master Bouwkunde
* Ondersteuning voor projectmanagers
* Unieke projecten in de streek

Hays Kortrijk | Kortrijk | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 22 dagen op Jobat.be

Deze projectontwikkelaar in Zuid-West-Vlaanderen is gespecialiseerd in de bouw van appartementen, woningen en verkavelingen. Om het team te versterken is men op zoek naar een bachelor of master Bouwkunde met een sterk bouwtechnisch inzicht.

ASSISTENT-PROJECTLEIDER BIJ PROJECTONTWIKKELAAR (FT OF 4/5)

Functieomschrijving

Hays Construction Kortrijk is op zoek naar een Assistent-Projectleider om de projectmanagers te ondersteuning bij hun bureauwerk. Je staat in voor de werkvoorbereiding, maakt offertes op voor klanten en maakt afspraken met onderaannemers. Je analyseert ook zelf dossiers op technisch vlak en kan bijsturen of advies geven waar nodig. Je biedt ondersteuning bij de prijsvragen en het opmaken van prijsspiegels. Je houdt verkoopgegevens bij en overlegt vaak met de projectleiding.
Profiel

We zoeken voor deze vacature een bachelor of master Bouwkunde, Assistent-Architect of iemand gelijkwaardig door ervaring. Sowieso hebben we iemand nodig die al enkele jaren bagage meebrengt; er is geen ruimte om iemand van nul op te leiden. Je hebt inzicht in de bouwsector en werkt nauwkeurig. Je durft initiatief nemen; eigen voorstellen worden op prijs gesteld. Je kan vlot overweg met het MS Officepakket en hebt bij voorkeur ook ervaring met MS Project. Tot slot zoeken we ook een opgewekte persoonlijkheid om het team te versterken.

Aanbod

De firma biedt je een uitdagende job met veel ruimte voor autonomie en initiatief. Je komt terecht in een groeiend bedrijf met een dynamische sfeer en werkt mee aan unieke projecten.

Wil je verdere inlichtingen over deze job als Assistent-Projectleider bij een bouwpromotor? Neem dan contact op met Jonas Deschamps: solliciteer online of bel op het nummer 0498/ 17 66 79.

Interesse?

Hays Kortrijk
Jonas Deschamps
056258050
Budastraat 2, 8500 Kortrijk, Belgie
Kortrijk

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 17 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Projectleider' jobs in Kortrijk meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.