Terug naar zoekresultaten Vorige

4 van 5

Volgende
Talentus Herentals

Assistent Project Engineering

Via Talentus Herentals

Staat 16 dagen op Jobat.be

Voor onze klant zijn we op zoek naar gemotiveerde collega's om het groeiende team te versterken. Je biedt ondersteuning aan de project managers en werkt je projecten ter plaatse bij de klant uit. Je komt terecht binnen een aangename werksfeer en zal werken voor een dynamische werkgever met een gevestigde waarde binnen de sector. Onze klant is een ingenieursbureau en verwelkomt met plezier nieuwe talenten. Wil jij deel uitmaken van een leuk team en wil je expert worden in je vak? Solliciteer dan nu voor deze unieke kans.

Assistent Project Engineering

Functieomschrijving

Als assistent van de project managers begeleid en implementeer je deelprojecten. Je bent verantwoordelijk voor het opmaken van offerte-analyses, het selecteren van leveranciers en het vervullen van administratieve verplichtingen verbonden aan het project. Daarnaast sta je in voor het opstellen van lastenboeken en technische constructiedossiers. Kort samengevat ben jij de rechterhand van de project manager en breng je samen elk project tot een goed einde. Je vertrekt telkens opnieuw vanuit innovatieve ideeën. Met deze creatieve vernieuwing ga je aan de slag om tot marktklare oplossingen te komen. 

Profiel

Ben jij in het trotse bezit van een bachelor of master diploma elektromechanica? Dan heb je meteen een stapje voor. Heb je deze achtergrond niet, maar kan je soortgelijke ervaring voorleggen? Dan ben ook jij onze man (of vrouw). Het zou helemaal geweldig zijn als je affiniteit hebt met de technische, mechanische sector. Je bent van nature een gedreven en zelfstandige werker. Een echte problemsolver met de wil om te streven naar perfectie. We zijn op zoek naar een organisatorisch talent met een aangeboren interesse in techniek en people skills.

Aanbod

Ben je al overtuigd? Bovenop het feit dat je zal werken voor een topwerkgever, mag je rekenen op een correct loon in lijn met je ervaring. Jouw werkgever is een groeiende organisatie met mooi toekomstperspectief. Je komt meteen in aanmerking voor een vast contract van onbepaalde duur. Bovendien krijg je de nodige flexibiliteit, zelfstandigheid en vrijheid. Jouw salarispakket wordt ook nog eens aangevuld met extra ADV-dagen en meer extralegale voordelen. Je komt terecht binnen een zeer dynamische, creatieve, technische en vooral ook leerrijke omgeving.Interesse?

Bezoek www.talentus.be voor meer informatie over de vacature Assistent Project Engineering of solliciteer online op de vacature Assistent Project Engineering.

Mechelen - Lier

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 12 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Engineering
  • Sector: Industrie en Machinebouw
  • Mechelen (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim optie vast
  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Engineering' jobs in Mechelen - Lier meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.