Terug naar zoekresultaten Vorige

9 van 13

Volgende

ASSISTENT PREVENTIEADVISEUR

* Preventie niveau 2

* Bachelor diploma

* Evergem

Hays Gent | Gent | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 23 dagen op Jobat.be

Voor onze klant actief in de chemie sector zijn wij van Hays Engineering Gent op zoek naar een Assistent voor de Preventieadviseur regio Evergem.

ASSISTENT PREVENTIEADVISEUR

Functieomschrijving

Als Assistent werk je ondersteunend voor de Preventieadviseur niveau 1. Je werkt mee aan het opstellen, implementeren en opvolgen van het veiligheidsbeleid. Je verleent advies in het kader van risico-opsporingen, je plant periodieke keuringen en doet de nodige communicatie in het kader van de gevaren aanwezig op de werkvloer. Eveneens werk je mee aan de noodplanning (evacuatie-oefeningen, brandweerpreventieplan, opvolgen van gevaarlijke stoffen situatieplan, enz.). Je organiseert diverse veiligheidsopleidingen voor de werknemers en doet hiervoor de nodige opvolging. Ten slotte ben je de back-up voor de Preventie adviseur niveau 1 bij afwezigheid.

Profiel

Voor de rol van Preventie Assistent beschik je over een bachelordiploma of ben je gelijkwaardig door ervaring. Idealiter heb je een eerste gelijkaardige ervaring binnen een procesindustrie. Je kan een attest Preventie niveau 2 voorleggen en bent bekend met de LOPA methode. Je werkt proactief, probleemoplossend en je beschikt over een goed analytisch denkvermogen. Een goede overtuigingskracht is ook heel belangrijk om de verschillende mensen binnen de onderneming te motiveren.


Aanbod

Je komt terecht binnen een grote internationale speler in het marktsegment. Je krijgt de mogelijkheid om zelfstandig te werken en je krijgt voldoende begeleiding en opleiding om jezelf verder te ontwikkelen. Onze klant biedt jou een marktconforme verloning aangevuld met extralegale voordelen en een glijdend uurrooster.

Ben je gepassioneerd door veiligheid op de werkvloer en wil je aan de slag binnen Preventie? Solliciteer nu online of contacteer Lore De Buck van Hays Engineering Gent via 09/266.11.97.

Interesse?

Hays Gent
Lore De Buck
0498176711
Oudenaardsesteenweg 13-15, 9000 Gent, Belgie
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 16 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Preventieadviseur' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.