Terug naar zoekresultaten

1 van 3

Volgende
STIB-MIVB

Assistent Modellering Phoenix (M/V)

STIB-MIVB | Brussel | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 12 dagen op Jobat.be

Met meer dan 9.000 medewerkers is de Maatschappij voor Intercommunaal Vervoer (MIVB) één van de grootste werkgevers van Brussel en speelt een cruciale rol in de mobiliteit van de hoofdstad.
De modernisering van de metro, de uitbreiding van het tramnet of de bouw van nieuwe stelplaatsen zijn maar een paar voorbeelden van de boeiende projecten waarvoor de MIVB op zoek is naar enthousiaste medewerkers.
Een gevarieerde carrière, een continue vorming, boeiende en unieke projecten, werkstabiliteit en een verrijkende diversiteit, dat is wat de MIVB kan bieden aan al wie nieuwsgierig genoeg is om haar 300 unieke beroepen te komen ontdekken.

Assistent Modellering Phoenix (M/V)

Functieomschrijving

Je werkt in de directie Network, in het bijzonder de dienst Operations Support Data.

Operations Support Data ondersteunt de exploitatie en de Reizigersinformatie door in het hulpsysteem voor de exploitatie en de reizigersinformatie (SAEIV) - Phoenix een operationeel referentiesysteem te modelleren die het net weergeeft.

Als Assistent(e) Modellering Phoenix, rapporteer je aan de Operations Support Data Manager en onderhoud je regelmatig contacten met de andere diensten van de directie Network en de dispatchings Bus en Tram.

Je hoofdopdracht bestaat erin het operationeel beheer van de gegevens van SAEIV- Phoenix te verzorgen, zodat de planning en het realtimewerk in zo goed mogelijke omstandigheden kunnen verlopen voor het regelmatig aanbod voor de gebruikers, de geplande en niet-geplande storingen.

In detail:

* Je staat in voor het operationeel beheer van de wijzigingen van gegevens van het bovengrondse net (Tram - Bus) met betrekking tot de niet-geplande storingen.
* Je bereidt de niet-geplande storingen, versterkingen, buspendeldiensten voor en dit om de opvolging ten aanzien van de dispatching en de Reizigersinformatie te verzekeren.
* Je houdt de gegevensbanken die de veranderingen van het net bevatten up-to-date.
* Je creëert en handhaaft de lijnafbeeldingen van de gebruikersinterfaces van de dispatching.
* Je voert gegevens in en zet deze recht in functie van de veranderingen van het net.
* Je controleert de betrouwbaarheid van de gegevens.
* Je analyseert de ondervonden problemen (fouten in de gegevens, werkingsproblemen, ...) en zoekt de oorzaken ervan, stelt een gepaste oplossing voor en zorgt voor de implementatie.

Profiel

* Je bent in het bezit van een bachelordiploma in een technische richting of een diploma van het hoger secundair onderwijs met een gelijkwaardige ervaring
* Je hebt een eerste beroepservaring die verband houdt met de functie of je hebt je administratieve capaciteiten en capaciteiten op het vlak van gegevensbeheer kunnen aantonen
* Je beheerst het Frans of het Nederlands perfect en je kan je uitdrukken in de andere taal
* Kennis van het MIVB-net is een troef
* Je bent gewoon om met veel computerprogramma's te werken en je past je vlot aan wanneer deze evolueren
* Je hebt zin voor verantwoordelijkheid, een goede zin voor analyse en bent flexibel

Aanbod

* Een gevarieerde en boeiende functie in een dynamische en aangename sfeer.
* Een job in een bedrijf dat jobstabiliteit en een langetermijnvisie biedt en projecten leidt die een impact hebben op het dagelijks leven en de mobiliteit van iedereen.
* Doorgroeimogelijkheden, door interne en externe opleidingen op maat aan te bieden, met echte loopbaanperspectieven op lange termijn.
* Een kwaliteitsvolle job met een competitief loon en verschillende extralegale voordelen: maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, 35 betaalde vakantiedagen per jaar, gratis abonnement voor de netten van de MIVB, TEC en De Lijn en tot 75% korting op het woon-werkverkeer per trein, enz.)
Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Meer weten over STIB-MIVB?

Volg dit bedrijf

Maak werk van ons talentennetwerk en breng Brussel mee in vervoering. 

Brussel in beweging brengen, dat doen niet enkel onze chauffeurs. In al onze functies werk je met een hart voor Brussel en zet je mee je schouders onder de MIVB. Want al onze medewerkers zorgen er samen voor dat de reizigers van A naar B geraken. En ook naar de AB.

Met meer dan 8.800 medewerkers is de Maatschappij voor Intercommunaal Vervoer (MIVB) één van de grootste werkgevers van Brussel en speelt cruciale rol in de mobiliteit van de hoofdstad. 


De modernisering van de metro, de uitbreiding van het tramnet of de bouw van nieuwe stelplaatsen zijn maar een paar voorbeelden van de boeiende projecten waarvoor de MIVB op zoek is naar enthousiaste medewerkers. 


Een gevarieerde carrière, een continue vorming, boeiende en unieke projecten, werkstabiliteit en een verrijkende diversiteit, dat is wat de MIVB kan bieden aan al wie nieuwsgierig genoeg is om haar 300 unieke beroepen te komen ontdekken.

Interesse ? Aarzel dan zeker niet en soliciteer via onze jobsite jobs.stib-mivb.be

STIB-MIVB

Koningstraat 76 76, 1000 Brussel

Routebeschrijving
Grotere kaart weergeven
Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 27 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Academische Bachelor
  • Nederlands, Frans

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Meet- & regeltechnicus' jobs in Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.