Terug naar zoekresultaten Vorige

3 van 10

Volgende
Search & Selection Brussel

Assistent HR consultant

Search & Selection Brussel | Zaventem | Onbepaalde duur, Voltijds

Nog 2 dagen om te solliciteren

Search & Selection is een erkend adviesbureau voor werving, selectie, evaluatie en ontwikkeling van personeel. Sinds 1977 leveren wij totaaloplossingen aan zowel private ondernemingen als overheidsorganisaties, nationaal en internationaal. Klanten waarderen onze persoonlijke inzet, kwalitatieve dienstverlening en doorgedreven marktervaring. Werknemers kunnen rekenen op een professionele behandeling van hun kandidatuur en een deskundig advies over hun competenties en talenten.

Search & Selection is stichtend lid van de beroepsfederatie Federgon divisie RS&S, houder van het certificaat RSS Quality Label alsook gekwalificeerd voor de KMO-portefeuille Advies.

Om ons team in Zaventem te versterken, zoeken wij een gemotiveerde assistent HR consultant.

Assistent HR consultant

Functieomschrijving

Je werkt in een team van consultants dat op jou kan rekenen voor ondersteuning inzake alle facetten van het projectmanagement voor wervings- en selectieopdrachten zowel in de overheids- als privésector. De focus ligt hierbij op de organisatorische en administratieve omkadering van verschillende procedures zoals dossier- en agendabeheer, offertewerk, voorbereiding facturatie, projectopvolging, projectrapportering

Daarnaast wordt deze functie stapsgewijs aangevuld met een aantal inhoudelijke taken zoals o.m.:
•             Wervingsacties: opmaak vacatureprofielen, e-recruitment, database search, direct search, marktonderzoek, wervingscommunicatie
•             Selectieopdrachten: selectie-interviews, psychotechnische testing, feedback

Je levert dus een essentiële bijdrage en bent mee verantwoordelijk voor de correcte opvolging en afhandeling van een aantal lopende projecten.
 

Profiel

Deze veelzijdige en uitdagende functie vereist zowel sterke organisatorische en administratieve vaardigheden als inhoudelijke kwaliteiten. Wij kijken uit naar kandidaten met een gerichte interesse in werving en selectie en met een bachelor- of masterdiploma, bij voorkeur in een menswetenschappelijke richting. Een eerste ervaring in een ondersteunende functie binnen HR of consultancy is een plus, maar ook gemotiveerde carrièrestarters komen in aanmerking. Je bent klantgericht, diagnostisch onderlegd en je beschikt over goede communicatieve vaardigheden.
 

Aanbod

Search & Selection biedt jou een uitdagende functie met loopbaanperspectieven. Bezit je de nodige commerciële flair en ondernemingszin dan kan je doorgroeien naar de functie van consultant. In ieder geval krijg je de nodige begeleiding en groeien jouw verantwoordelijkheden in functie van je ontwikkeling. Je maakt deel uit van een toekomstgericht bedrijf en een dynamisch team. Je inzet en talent worden gehonoreerd met een competitief salaris, aangevuld met interessante extralegale voordelen.
 

Interesse?

Voor meer informatie mag je altijd bellen naar Annemie Meert op het nummer 02/759 22 10. We behandelen je kandidatuur altijd vertrouwelijk.
 
Vilvoorde - Zaventem

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 2 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)
  • Minstens 2 jaar ervaring
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'HR consultancy' jobs in Vilvoorde - Zaventem meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.