Terug naar zoekresultaten

Assistent diensthoofd magazijn

376561660

Via AGO Jobs & HR | Wielsbeke | Interim, Voltijds

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Assistent diensthoofd magazijn

Functieomschrijving

Samen met het diensthoofd magazijn ben je verantwoordelijke voor een team van /- 50 medewerkers. Je opdracht bestaat uit: leiding geven aa nee groep magazijnsmedewerkers die je op een positieve manier coacht en motiveert, de planning beheren samen met het diensthoofd magazijn, de werkzaamheden coördineren en de werkverdeling verzorgen, actief deelnemen aan de magazijnwerking, op een efficiënte manier de bestellingen tijdig klaar maken, het bestaande warehousemanagement systeem begrijpen en doorgronden (Febelconnect) . Op basis van die informatie trek je de juiste conclusies en onderneem je de nodige actie.

Profiel

Je hebt ervaring in het aansturen van een team /- 20 personen. Daarnaast bezit je organisatorisch talent, een analytisch denkvermogen en ben je punctueel. Door jouw ondernemingszin gekoppeld aan jouw hands-on-mentaliteit op de werkvloer, word je samen met jouw team één van de drijvende krachten achter het succes van het bedrijf.Je bent communicatief heel sterk en kan zowel zelfstandig als in groep functioneren.Je bent flexibel en resultaatgericht. Je kan omgaan met stress en het nemen van beslissingen, je deinst er niet voor terug om problemen aan te pakken. Tot slot neem je zelfstandig initiatief en beschikt over een gezond dosis ondernemingszin, kortom je bent een voorbeeld voor je team.

Aanbod

Je komt terecht in een groeiend Belgisch bedrijf gekenmerkt door een aangename, stabiele en loyale werkomgeving. Na een inwerkperiode op basis van een grondige opleiding, krijg je brede verantwoordelijkheden en de kans om je professionele vaardigheden verder op te bouwen en uit te breiden. Hierbij hoort een interessant loon aangevuld met extralegale voordelen.
Deze job wordt niet langer aangeboden.

Andere jobs bij Ago Jobs & HR Ooigem

Alle jobs Teamleader / meestergast / ploegleider

Populaire jobs in Teamleader / meestergast / ploegleider:

Interessante jobs elke week in je mailbox? Vervolledig je cv op Mijn Jobat en schrijf je in voor Jobat Express.

Roeselare - Tielt

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

  • Functietype: Teamleader / meestergast / ploegleider
  • Sector: Logistiek, Transport en Handling
  • Wielsbeke (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Teamleader / meestergast / ploegleider' jobs in Roeselare - Tielt meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.