Terug naar zoekresultaten Vorige

21 van 28

Volgende
Jumbo Supermarkten B.V. Belgie

Assistent Assortimenstmanager

Jumbo Supermarkten B.V. Belgie | Antwerpen & Haven | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 30 dagen op Jobat.be

Wie zijn wij?
Jumbo Supermarkten is een Nederlands familiebedrijf met een rijke ondernemerstraditie, dat al meer dan 95 jaar bestaat. Elke dag opnieuw doen we ons uiterste best om te zorgen voor 100 procent tevreden klanten. Want dat is waar het bij Jumbo om draait. Dat doen we niet alleen, maar samen met al onze medewerkers en leveranciers. Mét aandacht voor onze omgeving, want we willen een goede buur zijn, nu en in de toekomst.

Door de klant altijd centraal te stellen, is Jumbo een van de best gewaardeerde supermarktketens. In 2019 gaan we nieuwe vestigingen openen in België. Daarom zijn we op zoek naar gedreven medewerkers met een passie voor food.

Assistent Assortimenstmanager

Functieomschrijving

Heb jij de ambitie om aan de slag te gaan in foodretail en meer bepaald in category– en inkoopmanagement? En heb je zin om mee je schouders te zetten onder de expansie van Jumbo Supermarkten naar België?
Dan zijn wij naar jou op zoek!

Wat bieden we?
Als Assistent Assortimentsmanager krijg je bij Jumbo veel verantwoordelijkheid. Je ondersteunt en faciliteert de Assortimentsmanagers en Inkopers van een specifieke categorie. Je bent verantwoordelijk voor het aanvragen, verzamelen en beoordelen van commerciële data zoals productgegevens en offertes van leveranciers. Je overlegt met leveranciers over logistieke afhandelingen van producten en diensten. En je verzorgt de reguliere communicatie naar diverse interne afdelingen (Commercie, Operatie, Logistiek). Kortom, je bent als spin in het web verantwoordelijk voor de juiste afhandeling van zaken m.b.t. leveranciersproblemen, productinformatie, promotie-acties en offerteaanvragen.

Verder zorg je voor het verzamelen, selecteren, onderhouden, analyseren, samenvatten en rapporteren van financiële data en resultaten. Je beheert de actieplanning, vraagt actievoorstellen op van fabrikanten en laat die valideren. En je bent verantwoordelijk voor het beantwoorden van tweedelijnsvragen uit de winkel en het opvolgen van meldingen. Daarbij haal je er plezier uit om zaken goed te regelen en de puntjes op de i te zetten.

Je ziet: in deze job is elke dag een avontuur.

Profiel

Dit zoeken wij in onze Assistent Assortimentsmanager:
Natuurlijk ben jij iemand die 100 procent aandacht heeft voor de klant. Je zet graag een stapje extra. Je wilt het beste uit jezelf halen, en dus wil je nieuwe dingen leren. Jij stopt veel energie in je werk, omdat je er veel voldoening uit wilt halen. Zo zit jij in elkaar. Jouw inspanningen verdienen mooie resultaten. Dat ben je waard. Je denkt in kansen om resultaten te verbeteren en omzet te verhogen.
En verder…
heb je een bachelor- of masterdiploma in een commerciële richting op zak.
… kun je bij voorkeur relevante (stage)werkervaring in de retail, FMCG of horeca voorleggen.
heeft Excel voor jou geen geheimen.
… analyseer je sterk en leer je snel.

ben je een crack in procesmatig, gestructureerd en accuraat werken.

Aanbod

En minstens zo belangrijk, dit mag jij van ons verwachten:
Werken bij Jumbo is meer dan zomaar een job. Je maakt deel uit van een bijzondere familie van mensen die samen willen ondernemen en winnen. Die durven dromen en grote stappen nemen zonder vrees. Want … Jumbo, daar gebeurt het!

Je krijgt alle ruimte voor eigen initiatief en om jouw kennis en ervaring te benutten. We geven je ook de kans om jezelf te ontwikkelen in je vakgebied en als persoon. Als jij je goed voelt bij Jumbo, dan haal jij het beste uit jezelf.

We bieden je:
  • een aantrekkelijk salarispakket uitgebreid met extralegale voordelen;
  • een breed en afwisselend takenpakket, dankzij de combinatie van assortimentsmanagement en inkoop;
  • een dynamische werkomgeving waarin je samen met ons een volwaardige nieuwe tak van Jumbo opstart;
  • de mogelijkheid om continu te leren;
  • een toffe job binnen het commerciële team van België dat gevestigd is in de regio Antwerpen. En je stemt ook af met de Nederlandse collegas in Veghel.

Interesse?

Interesse
Solliciteren kan via de ''Solliciteer'' button.

Meer informatie?
Bas van Gameren
Recruiter
+31(0)413-380200

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Antwerpen & Haven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 9 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Academische Bachelor
  • Beperkte ervaring (< 2 jaar)

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Aankoper' jobs in Antwerpen & Haven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.