Terug naar zoekresultaten

1 van 7

Volgende

ASSISTENT-ARCHITECT/ INTERN PROJECTLEIDER

* Ervaren Assistent-Architect voor binnendienst met klantencontact

* Bachelor of Master Architectuur

* Appartements- en woningbouw in internationale omgeving

Hays Kortrijk | Gent | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 4 dagen op Jobat.be

Voor onze klant Berkein, een gerenommeerd architectenbureau in Aalter, zijn wij vanuit HAYS Construction op zoek naar een sterke assistent-architect. Met zijn herkenbare moderne/strakke stijl spitst dit kantoor zich toe op diverse woonprojecten zowel regionaal, als internationaal.

ASSISTENT-ARCHITECT/ INTERN PROJECTLEIDER

Functieomschrijving

Als intern projectleider of assistent-architect zal je het ontwerp van de architect (met oog voor detail) analyseren om vervolgens de bouwaanvraag in orde te brengen. Je zal het lastenboek aanleggen en alle teken- en rekenwerk delegeren naar je collega's van een andere afdeling. Je stuurt deze mensen aan doorheen het proces en zorgt ervoor dat het uitvoeringsdossier perfect in orde komt. Verder sta je in voor het opmaken van prijsaanvragen en prijsvergelijkingen. Tussendoor verzorg je de relatie met de klant en overleg je over iedere aanpassing met de projectleider. Je bent verantwoordelijk voor het up-to-date houden van de bouwdossiers.Profiel

Je hebt een bachelor- of masterdiploma Architectuur of Bouwkunde. Bij voorkeur kan je voldoende relevante ervaring voorleggen. Verder werk je methodisch, nauwkeurig en zelfstandig. Tevens kan je vlot werken in MS Office (vnl. Excel) en beheers je minstens 1 tekenpakket. Een praktische beheersing van het Frans en Engels is een groot pluspunt. Je houdt van klantencontact.

Aanbod

Architectenbureau Berkein biedt je een dynamische job met verantwoordelijkheid aan. Je werkt mee aan exclusieve projecten zowel regionaal als in het buitenland. Je krijgt er alle vrijheid om je je functie volledig eigen te maken. Je komt terecht in een internationaal actieve firma die in volle groei zit. Men biedt je een afwisselende functie aan binnen een professionele werkomgeving. Een uiterst aantrekkelijk verloningspakket wordt afgestemd op je profiel.

Wil je verdere inlichtingen over deze functie als Assistent-Architect/Intern projectleider? Neem dan contact op met Lies Hooghe van Hays Construction Kortrijk solliciteer online of bel op het nummer 0498/176691.

Interesse?

Hays Kortrijk
Lies Hooghe
0498 17 66 91
Budastraat 2, 8500 Kortrijk, Belgie
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 35 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Architect' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.