Terug naar zoekresultaten Vorige

10 van 52

Volgende

ASSISTANT

Je ondersteunt de consultants en bent zelf verantwoordelijk voor een waaier aan administratieve, vertaalkundige en logistieke taken.

Hudson Belgium NV | Brussel | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 17 dagen op Jobat.be

Hudson is een HR adviesbureau met meer dan 35 jaar ervaring en onze missie is eenvoudig: organisaties ondersteunen door in te zetten op hun medewerkers.

Deze missie kunnen we enkel volbrengen door op onze beurt zelf bijzondere HR-professionals aan te werven. Als lid van ons Hudson team heb je elke dag opnieuw impact op organisaties, haar medewerkers en werkzoekenden.

Heb je interesse voor HR en maak je graag, samen met meer dan 250 andere overtuigde Hudson collega's, het verschil? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ter ondersteuning van ons team Interim Management & Contracting in Sint-Lambrechts-Woluwe zijn we op zoek naar een (m/v)

ASSISTANT

Onze Interim Management & HR Contracting afdeling speelt in op vragen van klanten die omwille van diverse redenen nood hebben aan - vaak heel dringende - tijdelijke versterking. Het kan daarbij gaan om het begeleiden van veranderingstrajecten of crisissituaties, een tijdelijke verhoogde workload, een vervanging naar aanleiding van ziekte of zwangerschap van een medewerker of het vertrek van een collega, etc.

ASSISTANT

Functieomschrijving

 • Je ondersteunt de consultants en bent zelf verantwoordelijk voor een waaier aan administratieve, vertaalkundige en logistieke taken. Je bent het aanspreekpunt voor onze klanten en kandidaten en dankzij je sterke communicatieve vaardigheden sta je hen op een professionele manier bij.
 • Je stelt mee offertes en contracten op, je plant afspraken in, je zorgt ervoor dat de nodige informatie tijdig voorhanden is en bereidt documenten en materiaal voor. Je ondersteunt de opvolging van de verschillende opdrachten, ondersteunt het management met het updaten van management informatie en verzorgt de maandelijkse facturatie. Hierbij vormen jouw affiniteit met cijfers, je taalvaardigheid, en je oog voor detail een belangrijke toegevoegde waarde. Dankzij je organisatietalent ben je in staat om de vooropgestelde planning correct op te volgen en deadlines niet uit het oog te verliezen.

Profiel

 • Je staat in samenwerking met andere collega-assistants in voor het opleveren van kwalitatieve en zeer nauwkeurige vertalingen/revisies van functiebeschrijvingen, rapporten, offertes, presentaties…. Je hebt een uitstekende kennis van het Frans en het Nederlands, en kan je vlot uitdrukken in het Engels.
 • Je hebt minstens een Bachelordiploma en een eerste relevante werkervaring is een troef.
 • Je kan vlot overweg met de MS Office tools en streeft ernaar kwalitatief hoogstaand werk af te leveren.
 • Je bent gedreven, enthousiast, nauwkeurig en je wordt gestimuleerd door een hoog werkritme. Klantgerichtheid en flexibiliteit draag je hoog in het vaandel. Maturiteit, discretie, teamspirit, autonomie, pro-activiteit en een sterke persoonlijkheid zijn enkele van jouw kwaliteiten. Je bent iemand waarop we kunnen bouwen en je wordt gestimuleerd in je persoonlijke groei.

Aanbod

Interesse om te werken in een vooraanstaand consultancybureau met grote ambities?

Stuur dan vandaag nog je CV en sollicitatiebrief met vermelding van referentienummer BE774476 naar hr.careers@jobs.hudson.com

Hudson

Moutstraat 56 l 9000 Gent

Tel 09 242 54 71 l Fax 09 221 23 55 l E-mail hr.careers@jobs.hudson.com

Interesse?

Hudson Belgium
Sarah Schietecatte
+32 9 242 54 24
Moutstraat 56 9000 Gent Belgium
Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 18 dagen om te solliciteren

Kenmerken

 • Functietype: Management assistant / secretariaat
 • Sector: Dienstverlening en Human Resource
 • Brussel
 • Alle vacatures via Hudson

Vereisten

 • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
 • Minstens 2 jaar ervaring
 • Nederlands, Engels, Frans

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Management assistant / secretariaat' jobs in Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.